Sepsi Sf. Gheorghe va avea un nou stadion, începând cu primăvara viitoare, care va putea găzdui 8.000 de spectatori. Proiectul s-a aflat mult timp într-o etapă asemănătoare cu cea a stadionului "Ghencea", tribunele arenei fiind deja înălțate, dar odată cu pandemia de coronavirus lucrările au trenat. Costul estimat al viitorului stadion al celor de la Sepsi este estimat la 15 milioane de euro, sumă care va fi achitată de Guvernul Ungariei.
Noua bază sportivă de la Sfântu Gheorghe va mai include o sală de sport, un patinoar, o arenă pentru atletism și terenuri pentru copii și juniori.
Cornel Şfaiţer, managerul clubului, a dat ultimele detalii despre noul stadion și a discutat despre premiera pregătită de formația din Liga 1: arena lui Sepsi ar putea deveni prima din România care să poarte numele unui sponsor.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
"Se discută pentru un sponsor, care să dea numele stadionului. Am vorbit cu domnul Dioszegi, poate putem atrage un nume pentru stadion. Sunt discuții, avem timp suficient până la inaugurarea arenei. Încă nu știm cum se va numi noua arenă. Sperăm să fie un nume frumos, sonor", a dezvăluit Șfaițer în Gazeta Sporturilor.

Finalizarea stadionului lui Sepsi, amânată pentru primăvară

Inițial, termenul pentru finalizarea lucrărilor era noiembrie 2020, dar odată cu pandemia de coronavirus lucrările nu s-au mai desfășurat în ritmul gândit inițial. Totuși, amânarea nu va fi una mare, astfel că din partea a doua a stagiunii viitoare Sepsi se va putea muta în "noua casă".
"Se lucrează intens la stadion. Am fost pe șantier, suntem în grafic. Important este că până în primăvara lui 2021 vom inaugura stadionul. Va fi o bază cu care ne putem mândri. Vrem să organizăm la Sfântu Gheorghe inclusiv meciuri internaționale, ale echipei naționale de tineret", a mai spus oficialul lui Sepsi.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE