Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reghecampf a vorbit despre viitorul său, după victoria lui Neftci Baku din campionat! Ce planuri are

Bianca Dumitru

Actualizat 12/11/2022 la 22:45 GMT+2

Neftci Baku a obținut astăzi a noua victorie a sezonului în campionatul din Azerbaijan, impunându-se cu scorul de 2-0 în fața celor de la Gabala. După meci, Laurențiu Reghecampf a făcut declarații în care a oferit și un indiciu cu privire la viitorul său.

Laurentiu Reghecampf

Credit imagine: SID

Neftci Baku, echipa lui Laurențiu Reghecampf, a obținut astăzi a noua victorie a sezonului, câștigând pe teren propriu duelul cu Gabala, scor 2-0.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
După victorie, antrenorul a făcut mai multe declarații, discutând printre altele și despre ce urmează pentru el. Reghecampf a oferit câteva indicii despre viitorul său, lăsând să înțeleagă că nu se gândește la revenirea la FCSB.
Tehnicianul a vorbit despre planurile pe care le are pentru a doua parte a sezonului, vorbind despre perioada de mercato de la începutul anului viitor.
"Avem probleme de lot. Trebuie să obținem cât mai mult puncte până la pauza de iarnă. În pauză, vom încerca să ne pregătim mai bine și să aducem jucători care să întărească echipa. Nivelul echipei va fi mai bun după pauza de iarnă", a declarat Laurențiu Reghecampf.
Aceste afirmații vin la doar câteva zile după ce presa din Azerbaijan a comentat intens posibila revenire a antrenorului la FCSB, unii jurnaliști anunțând și jucătorii pe care Reghecampf vrea să-i aducă în lotul roș-albaștrilor.
După succesul din a 14-a etapă a campionatului, Neftci Baku are 29 de puncte și este pe locul 3 în clasament, la 5 puncte de Sabah Baku, echipa de pe locul 2, care are un meci mai puțin disputat.
În următoarea etapă, programată pe 28 noiembrie, echipa lui Laurențiu Reghecampf va juca pe teren propriu cu Sabail, ocupanta locului 7 în clasamentul campionatului din Azerbaijan.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo