Articol scris de Andrei Bobeică
Radu Drăgușin are o companie selectă pe lista realizată de Daily Mail, cu fotbaliști la care cluburile mari ar trebui să fie atente pentru eventuale transferuri.

Drăgușin, alături de Kluivert, Tonali sau Trincao

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM O ORĂ
Radu Drăgușin este al 3-lea pe lista britanicilor, care au ales să înceapă enumerarea cu Justin Kluivert, fiul legendarului Patrick Kluivert, care joacă acum în Bundesliga, la Leipzig, dar împrumutat de la AS Roma.

Drăgușin, "Van Dijk de România"

"La 1.90, fundașul de fier Drăgușin a fost denumit 'Virgil van Dijk de România' pentru ușurința cu care joacă mingea și poziționarea sa fantastică în centrul defensivei. La Juventus, fundașul de 19 ani învață pe lângă Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini, iar Andrea Pirlo i-a oferit deja șansa să strălucească în prima echipă.
Ca în cazul lui Justin Kluivert, nu e o surpriză că Drăgușin a ajuns sportiv profesionist, având în vedere că părinții săi au reprezentat România în volei și baschet. Chelsea, PSG și Atletico Madrid au încercat, fără succes, să-l transfere pe Radu Drăgușin (n.r. înainte de pasul la Juventus), lucru firesc având în vedere că este văzut drept următorul mare fundaș central.", a scris Daily Mail despre fundașul român.
Pe lista britanicilor se mai află Sandro Tonali de la AC Milan, Trincao, mijlocașul Barcelonei, Ibrahima Konte, coleg cu Kluivert la Leipzig, Mohamed Daramy de la FC Copenhaga, puștiul de 16 ani de la Dortmund, Youssoufa Moukoko, Emile Smith Roww de la Arsenal, Riqui Puiq, de la Barcelona și Eduardo Camavinga, de la Rennes.
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM O ORĂ
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 7 ORE