În vârstă de 20 de ani, Jadon Sancho este foarte aproape de plecarea de la Borussia Dortmund. Ofertele au început să vină pentru starul englez şi este foarte posibil ca în această vară să semneze cu o altă echipă. Dacă până acum era aproape sigur transferul la Manchester United, Sancho oferindu-și la un moment dat acordul verbal, acum pare să nu mai fie cazul de nimic sigur.
Speranțele diavolilor roșii cu privire la transferul lui Sancho ar putea fi ruinate de rivalii de la Liverpool, anunță Kicker, care scrie că Sancho ar prefera mai degrabă o mutare pe Anfield. Principalul motiv pentru care englezul ar vrea să ajungă lângă Jurgen Klopp este că ar obține fără îndoială câteva distincții și/sau titluri în primul lui sezon pe Anfield, pe când la Manchester United ar nimeni într-o echipă aflată în tranziție.
De altfel, și Klopp a vorbit despre un posibil transfer al lui Sancho la Liverpool: "Echipamentul roșu al lui Liverpool i-ar veni foarte bine. Totuși nu cred că un astfel de transfer va fi posibil în acest sezon. Sancho este un jucător foarte interesant. Dacă ar veni la Liverpool, eu aș fi cel mai surprins dintre toți", spunea Klopp în urmă cu o lună pentru Bild.
Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21

Dortmund are variante de rezervă după despărțirea de Sancho

Sancho a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei în acest sezon, reușind 20 de goluri și 20 de pase decisive în 44 de partide în toate competițiile. În cazul în care Sancho va fi până la urmă vândut în această vară, oficialii clubului german ar urma să trasfere alt jucător pe postul acestuia. Se pare că deja scouterii Borussiei lucrează intens la găsirea unui înlocuitor, iar presa germană scrie că Dortmund și-a fixat deja următoarele ținte. Unul dintre jucătorii care ar putea fi trasferați dacă Sancho va părăsi echipa este francezul Jonathan Ikone, mijlocașul ofensiv al celor de la Lille.
Reputația celor de la Lille este foarte mare când vine vorba de jucători formați acolo, iar Ikone ar putea fi noul mare talent pe care îl dau francezii fotbalului mare. El are 22 de ani și a jucat 34 de meciuri în acest sezon, reușind 4 goluri și 7 pase decisive. O altă opțiune ar putea fi atacantul lui Sassuolo, Jeremie Boga. Ivorianul născut în Franța a fost crescut de Chelsea, care a renunțat însă la el în 2018. Boga a ajuns în Serie A la Sassulo, iar după un prim sezon mai modest, atacantul a explodat în acest an la echipa lui De Zerbi, înscriind 11 goluri și dând 4 pase decisive în cele 34 de meciuri din campionat.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Angliei îi provoacă pe jucători să își treacă singuri numele în echipa pentru Mondial
25/08/2022 LA 07:14
Premier League
Erik ten Hag, încântat după prima victorie a lui United în Premier League: "E doar începutul!"
23/08/2022 LA 07:34