După partida în care a fost titlular în premieră pentru Rangers - fiind jucătorul meciului în confruntarea în care a și marcat golul decisiv -, Ianis Hagi a mai evoluat în două partide pentru formația din Scoția (una în Cupă și una în campionat), fără realizări notabile.
Jurnaliștii britanici sunt de părere că Gerrard comite o gafă în momentul în care îl distribuie pe internaționalul nostru în banda dreaptă. Acolo e nevoie de jucători de viteză, iar Ianis nu are vreo calitate care să îl recomande pentru un asemenea post. El este un decar prin excelență, capabil să organizeze jocul, să creeze sau să trimită pase filtrante pentru colegii din ofensivă. În acest context, dacă va continua în flanc, Hagi Jr nu doar că nu va da cel mai bun randament, dar riscă să intre din nou într-un con de umbră. Pentru că, neputând să își pună în valoare cele mai bune calități, va avea de suferit din punct de vedere al mentalului, considerând că jocul nu îi funcționează.
"Managerul lui Rangers este în pericol să-l irosească pe Ianis Hagi, dacă va continua să-l mai joace în benzile terenului. Până acum, în intreaga carieră, Ianis a avut doar un rol de mijlocas ofensiv. Blocat în banda dreapta, jucătorul în vârstă de 21 de ani, care este mai degrabă un fotbalist rafinat decât un jucător cu fizic, a părut adesea izolat în ultimul meci.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE
Au fost câteva atingeri frumoase care au venit în momentele în care a apărut în centru, dar în general a avut un impact scăzut asupra jocului. Talentul este evident, a arătat la debut ce poate. Totuși, se pare că Rangers a adus un jucător cu calitate, dar sistemul nu i se potrivește. Daca Gerrard continuă cu această abordare riscă să irosească un jucător de calitate", a scris Rangers News.

Ianis Hagi l-a convins pe Steven Gerrard cu profesionalismul său

Mulți se temeau că Ianis nu va face față într-un campionat bazat pe forță, însă de la primele meciuri în tricoul lui Rangers decarul a impresionat. Dacă va continua să aibă aceleași evoluții, cu sigurnață scoțienii le vor plăti celor de la Genk 5 milioane de euro pentru un transfer definitiv.
Impresionant e faptul că Ianis Hagi l-a cucerit pe fostul jucător legendar al lui Liverpool mai ales prin modul în care se comportă în afara terenului. În ciuda faptului că e încă foarte tânăr, jucătorul nostru arată o preocupare incredibilă pentru analiza video, pentru înmagazinarea a cât mai multe date care să îl ajute să se adapteze și să își îmbunătățească jocul. A spus-o chiar Gerrard, într-un interviu pentru presa din Scoția.
E un puști inteligent și engleza lui e solidă. Prima mea discuție cu el a fost diferită față de cele pe care le am cu jucătorii normali. Insistă să-mi pună întrebări, să afle cum jucăm și unde credem că s-ar potrivi mai bine pe teren. De când a venit, a stat mult în camera analistului. Vrea să se adapteze cât mai repede și să se obisnuiască aici. Vrea să învețe despre echipele și fotbaliștii adverși. Îi place să descopere jocul. Ne-a impresionat și pe teren, și în afara lui | Steven Gerrard
Ianis Hagi va avea o nouă ocazie să strălucească în tricoul lui Rangers în această seară. Formația sa primește pe teren propriu vizita lui Livingston pentru partida din etapa a 27-a. Echipa lui Gerrard e pe doi, la 10 puncte în spatele marii rivale, Celtic. Chiar dacă Rangers are un meci mai puțin disputat, titlul pare jucat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 4 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 10 ORE