Super Liga Europeană a fost un proiect eșuat. Deși inițial 12 cluburi au anunțat la unison formarea noii competiții europene, reacțiile au fost atât de puternice încât după doar 48 de ore totul era ca și abandonat.
Mai întâi și-a anunțat oficial retragerea Manchester City iar apoi au urmat în aceeași seară toate cluburile engleze. În următoarea zi, Atletico Madrid, Inter și Milan au luat măsuri similare.
Doar Real Madrid, Barcelona și Juventus au rămas încă în Super Ligă, cu toate că președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, a recunoscut că proiectul este în standby.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 5 ORE
În cadrul unei emisiuni de la postul de radio spaniol Cadena Ser a apărut informația conform căreia mai multe echipe din Europa de Est s-au oferit să joace în Super Liga Europeană. Cum UEFA încă atribuie palmaresul Stelei celor de la FCSB, clubul bucureștean este considerat și de spanioli drept continuatorul echipei care a cucerit Cupa Campionilor în 1986.

Echipele din Estul Europei, au vrut să facă parte din Super Ligă

”Echipe din Estul Europei s-au oferit voluntare să completeze lista celor 15 cluburi fondatoare”, a fost informația apărută la Cadena Ser, citați de TelekomSport. Cei de la BernabeuDigital.com scriu despre acest lucru și au oferit detalii.
”În acest caz, Steaua Bucureşti ar fi unul dintre cluburi care s-ar fi oferit să intre în Super Ligă, întrucât în vitrina lor există Cupa Campionilor Europeni, din 1986, când a învins pe FC Barcelona la Sevilla. Un alt campion al Europei este Steaua Roşie Belgrad. În plus, echipe precum Feyenoord, Ajax sau PSV ştiu, de asemenea, cum este să câştigi trofee europene.
La această listă s-ar putea adăuga un gigant al fotbalului turc, fie Galatasaray, fie Fenerbahce”, au scris ei.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 6 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 6 ORE