Fără să aibă performanțe pe plan sportiv de ani buni, FCSB continuă să dea lovitură după lovitură pe piața transferurilor. După ce în iarnă l-a vândut la Parma pe Man în schimbul unei sume record, vicecampioana României a reușit un nou transfer spectaculos prin Olimpiu Moruțan la Galatasaray.
Chiar dacă nu s-a ridicat niciodată la nivelul publicității făcute de conducerea FCSB, Olimpiu Moruțan a fost transferat la Galatasay, un club care l-a mai dorit pe fotbalist și cu altă ocazie. La începutul lunii august, Galatasaray a încercat să-l transfere pe Olimpiu Moruțan, dar conducerea roș-albaștrilor a cerut la acel moment 10 milioane de euro în schimbul fotbalistului.

Presa din Turcia, în extaz pentru transferul lui Moruțan la Galatasaray

Romanian Liga I
FCSB merge pe o rută sigură! Fundașul care este aproape de a semna cu echipa lui Dică
24/08/2022 LA 17:27
În presa din Turcia, transferul lui Moruțan la Galatasay este văzut cu ochi buni. Publicația MyNet.com transmite că "Bombele de pe piața transferurilor nu se opresc la Galatasay! Sunt momente de bucurie pentru galben-roșii care au reușit transferul lui Olimpiu Moruțan, transfer pe care-l visau demult".
Publicația Aksam anunță cu bucurie mutarea lui Moruțan la Galatasaray: "S-au terminat negocierile! Galben-roșii au reușit în sfârșit să-l transfere pe Moruțan de la FCSB. L-au urmărit pentru multă vreme, dar acum s-a oficializat: conducerea clubului român a anunțat că au bătut palma!".
Gruparea din Istanbul va plăti 5,5 milioane de euro pentru internaționalul român și va urma să îi acorde FCSB-ului și anumite bonusuri, în funcție de performanțele europene. Moruțan făcea parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru disputa cu Sepsi, din această seară, dar nu va mai fi pe foaia de joc, urmând să plece la Istanbul pentru vizita medicală.
Serie B
Moruțan, debut apreciat în Serie B! A dat două assist-uri și a luat o notă mare în presa din Italia
14/08/2022 LA 12:03
Fotbal
Înfrângere pentru Pisa în Cupa Italiei, la debutul lui Moruțan! Maxim a înscris în campionatul Turci
06/08/2022 LA 19:52