Barcelona a fost zguduită din temelii de anunțul lui Messi de ieri, iar oficialii clubului încearcă să găsească soluții pentru a-l convinge pe argentinian să își schimbe decizia. Clubul catalan a avut astăzi și prima reacție oficială vis-a-vis de acest subiect și speră că până la urmă Messi va rămâne pe Camp Nou.
Dar decizia lui Messi pare să fie una irevocabilă, iar acesta este tot mai aproape de un acord cu Manchester City. Argentinianul a avut o discuție telefonică cu Guardiola săptămâna trecută, iar managerul i-a promis că va face tot posibilul pentru a-l transfera pe Etihad.
Cei doi au avut performanțe fantastice la Barcelona (2008-2012) și ambii își doresc să lucreze din nou împreună, iar acesta este cel mai potrivit moment ca acest lucru să se întâmple. Singura problemă ar fi situația lui Guardiola de la Manchester City. Catalanul mai are un singur an de contract cu "cetățenii" și până acum nu s-a anunțat intenția de prelungire a acestuia.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 11 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/07/2770949.jpg

Messi vrea să lucreze numai cu Guardiola

Potrivit jurnaliștilor de la RAC1 jucătorul argentinian ar fi cerut clubului englez garanția că Pep Guardiola va continua ca antrenor și dincolo de 2021. Acest lucru denotă faptul că Messi nu vrea să lucreze cu un alt antrenor în afară de Pep Guardiola.
Guardiola avea în contract o clauză prin care ar fi putut să plece de la City în această vară, dar nu a făcut-o, astfel că dacă își va duce la bun sfârșit mandatul, va sta pentru prima dată în carieră mai mult de 4 ani la o echipă. La Barcelona a petrecut 4 sezoane, iar la Bayern Munchen a stat doar 3 ani.
Messi este dorit de foarte multe echipe, dar faptul că Guardiola este antrenorul lui City reprezintă un avantaj mare pentru "cetățeni". Cu siguranță Barcelona va solicita o sumă uriașă în schimbul lui Messi, dar clubul englez este dispus să facă tot posibilul pentru realizarea acestui transfer. În oferta pe care o va face în zilele următoare, Manchester City îi va proune Barcelonei cedarea unui sau a mai multor jucători la schimb, pe lângă o sumă de bani.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59