Președintele Federației de Fotbal din Elveția, Dominique Blanc, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Într-un comunicat emis de către Federație, Blanc a ținut să-i liniștească pe oameni: "Mă simt destul de bine acum și am doar simptome similare cu o gripă ușoară". Blanc a decis să-și facă testul după ce a avut dureri de gât și tuse.
În urma acestui verdict, sediul Federației de la Berna a fost închis iar staff-ul care a intrat recent în contact cu Blanc a primit sfaturile departamentului medical, urmând să fie testați în funcție de simptome.

A avertizat UEFA asupra riscurilor

Premier League
Erik ten Hag i-a mulțumit lui Pep Guardiola după City-United: "Ne-au adus cu picioarele pe pământ"
ACUM O ORĂ
Blanc a fost prezent la întâlnirea anuală organizată de UEFA pe 3 martie, fiind singurul membru care a ridicat problema consecințelor pe care le va avea coronavirusul asupra fotbalului. "Din cauza coronavirusului sunt într-o situație care poate zgudui fotbalul" spunea Blanc la întâlnirea de la Amsterdam.
Cu o zi înainte de acea întâlnire, Elveția devenise una dintre primele țări din Europa care suspenda campionatul din cauza COVID-19. Federația Elvețiană va lua parte la videoconferința organizată marți de UEFA.
Blanc este al 2-lea șef de Federație testat pozitiv cu coronavirus după Slavisa Kokeza, președintele Federației din Serbia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care fotbaliștii danezi nu vor fi însoțiți de familii în Qatar la Campionatul Mondial
ACUM 4 ORE
UEFA Europa Conference League
Costel Gâlcă a prefațat jocul FCSB-ului cu Silkeborg. Câte bilete și-au luat fanii români
ACUM 4 ORE