Președintele Federației de Fotbal din Elveția, Dominique Blanc, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Într-un comunicat emis de către Federație, Blanc a ținut să-i liniștească pe oameni: "Mă simt destul de bine acum și am doar simptome similare cu o gripă ușoară". Blanc a decis să-și facă testul după ce a avut dureri de gât și tuse.
În urma acestui verdict, sediul Federației de la Berna a fost închis iar staff-ul care a intrat recent în contact cu Blanc a primit sfaturile departamentului medical, urmând să fie testați în funcție de simptome.

A avertizat UEFA asupra riscurilor

Serie A
Cannavaro și-a reziliat contractul în China și a dezvăluit ce club din Serie A visează să antreneze
ACUM 40 MINUTE
Blanc a fost prezent la întâlnirea anuală organizată de UEFA pe 3 martie, fiind singurul membru care a ridicat problema consecințelor pe care le va avea coronavirusul asupra fotbalului. "Din cauza coronavirusului sunt într-o situație care poate zgudui fotbalul" spunea Blanc la întâlnirea de la Amsterdam.
Cu o zi înainte de acea întâlnire, Elveția devenise una dintre primele țări din Europa care suspenda campionatul din cauza COVID-19. Federația Elvețiană va lua parte la videoconferința organizată marți de UEFA.
Blanc este al 2-lea șef de Federație testat pozitiv cu coronavirus după Slavisa Kokeza, președintele Federației din Serbia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Solskjaer, încolțit de probleme! Norvegianul a confirmat că Maguire va lipsi o perioadă importantă
ACUM O ORĂ