Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că este de părere că este firesc și “moral” ca Mirel Rădoi să continue pe banca tehnică a naționalei României și să fie prezent la cârma primei reprezentative și la Jocurile Olimpice din 2021. Totuși, Mirel Rădoi a mărturisit că va analiza foarte bine dacă va mai continua în această funcţie, după ratarea calificării la EURO 2020 şi ultimele prestaţii din Liga Naţiunilor.
Cu toate acestea, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că are deplină încredere în Rădoi şi că nu se gândeşte la o eventuală înlocuire a acestuia: "Am toată încrederea în Mirel Rădoi. Aș avea și câteva motive pentru care ar trebui să continue pe banca echipe naționale, și aș putea să vi le expun. În primul rând, e corect și moral ca el să continue, e un simbol al generației tinere de antrenori. Nu trebuie să uităm de succesul cu care ne-a bucurat pe toți anul trecut. A calificat echipa națională la Olimpiadă și ar fi normal să fie pe bancă la Tokyo. E un antrenor integru, acest lucru a fost foarte important pentru noi, la Federație", a spus președintele Federației, pentru FRF TV.

Răzvan Burleanu, încredere totală în Mirel Rădoi

Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Mirel Rădoi a dat de înțeles că poate renunța la banca tehnică a echipei naționale a României, după rezultatele slabe obținute în ultimele jocuri. Răzvan Burleanu consideră că declarațiile lui Rădoi au fost făcute "la cald" și consideră că cel mai important este spiritul de luptă al selecționerului.
"Nu pot să comentez declarațiile altcuiva, să vorbesc în numele lui. Din punctul meu de vedere, Mirel e un tip luptător, nu cred că și-ar dori să renunțe, în același timp, nici nu cred că o să-l vedem să se agațe de un contract sau de niște clauze", a adăugat Răzvan Burleanu.
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24