Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a mai înregistrat o victorie de răsunet în campionatul Turciei, într-un meci în care românul Alexandru Maxim a făcut spectacol.Gaziantep s-a impus pe terenul celor de la Kasimpasa cu 4-0 și a urcat pe poziția a 4-a în clasament, la numai 3 puncte distanță de liderul Alanyaspor, formație cu care va da piept peste doar 4 zile, pe 27 decembrie.
Alexandru Maxim a marcat ambele goluri din prima repriză ale celor de la Gaziantep, formație antrenată de Marius Șumudică, pe terenul lui Kasimpasa, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superliga Turcă. Maxim a deschis scorul din penalty în minutul 9, tot el făcând și dubla în minutul 25 al partidei, stabilind scorul primei reprize. În cea de-a doua parte au mai înscris Jefferson și Demir în minutul 57, respectiv 79.

Președintele lui Gaziantep, despre viitorul lui Șumudică în Turcia

UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20
Încântat de mersul echipei, președintele clubului, Mehmet Buyukeksi, a vorbit despre viitorul românului în Turcia: "Suntem extrem de mulțumiți. Sper că vom continua la fel. Oferim această victorie oamenilor din Gaziantep. Nu va exista altă direcție în ceea ce privește antrenorul. Am spus că vom vorbi în martie sau aprilie", a spus Mehmet Buyukeksi pentru fanatik.com.
Președintele turcilor a pus însă și o condiție înainte de a ajunge să se pună la masa tratativelor cu Șumudică: "Dacă echipa noastră va avea același succes, vom purta discuții cu antrenorul pe această temă. Scopul nostru comun este, în primul rând, să menținem același succes, în lunile următoare, și să păstrăm motivația la cel mai înalt nivel. Antrenorul nostru a semnat un contract de doi ani. Contractul continuă până în luna iunie a anului viitor", a mai spus Buyukeksi.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit de lotul CFR-ului! Ce a declarat înainte de reluarea Ligii 1
06/09/2021 LA 19:36
Romanian Liga I
Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia
29/08/2021 LA 07:50