Marius Șumudică nu s-a aflat pe banca tehnică nici la partida de ieri cu Istanbul Bașakșehir și este așteptat să-și înceapă aventura alături de noii elevi la duelul cu Fenerbahce, din runda următoare. Tehnicianul român a fost anunțat pe banca tehnică a lui Rizespor, dar încă nu a participat fizic la vreun antrenament sau meci.
Între timp, formația din prima ligă turcă a obținut o victorie în fața lui Gaziantep și o remiză contra campioanei en-titre Istanbul Bașakșehir. Șumudică a fost convins de președintele lui Rizespor să rămână în Turcia, la foarte scurt timp după ce românul de 49 de ani a fost dat afară de Gaziantep, echipă pe care a dus-o până pe locul 4 în Super Lig.

Marius Șumudică, convins să preia o altă echipă din Turcia

Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44
Fostul tehnician de la Rapid sau Vaslui a refuzat o ofertă concretă din Arabia Saudită, de la Al Shabab, pentru a semna cu cei de la Rize, echipă aflată momentan pe locul 12 în campionat. Totuși, Șumi a ales să preia o altă echipă din Turcia, iar președintele lui Rizespor, Hasan Kartal, a dezvăluit cum l-a convins pe român să vină la echipă.
"Noi nu i-am oferit lui Marius Șumudică un salariu cu mult mai mare decât cel pe care îl primea la Gaziantep. Diferența e mică. Cred că a ales să vină la noi și să nu plece în Arabia Saudită pentru că iubește Turcia, mai ales că Rize este și un oraș foarte frumos. El este un tip băgăreț și va fi un tehnician mai bun la noi, se potrivește aici. Va fi aici de la meciul de sâmbătă cu Fenerbahce. Noi ne-am înțeles cu el, nu există niciun fel de problemă, doar că n-a putut semna contractul", a declarat Kartal, șeful lui Șumudică, conform cotidianului Gazeta Sporturilor.
Fotbal
Șumudică îl critică pe Edi Iordănescu pentru convocările de la naționala României: "Suntem nebuni?"
20/09/2022 LA 18:12
Fotbal
Marius Șumudică a transferat în Arabia Saudită 2 români doriți la CFR Cluj și Universitatea Craiova
10/07/2022 LA 18:33