”Nu pot să văd cum ar putea rămâne Liverpool fără titlu. Dacă Premier League se va relua, Liverpool va câștiga aproape sigur titlul. Teoretic nu e gata încă, dar practic Liverpool e ca și campioană. Dacă, totuși, nu se va relua sezonul, va trebui să găsim o modalitate prin care să declarăm rezultatele finale, să decidem o campioana. Și din nou, nu-mi pot imagina un scenariu în care nu ar fi Liverpool”, a declarat el.
”Înțeleg că fanii vor fi dezamăgiți dacă se va întâmpla într-un stadion gol sau chiar în birourile ligii, dar cred că ei vor primi titlul, într-un fel sau altul”, a adăugat el.
Sezonul din Premier League a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată, dar oficialii speră ca totul să fie reluat în iunie, chiar dacă cu porțile închise.
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 19 MINUTE

Scrisoarea trimisă de UEFA tuturor asociațiilor membre

Conform planurilor UEFA, sezonul ar putea fi reluat pe 5 iunie dacă guvernele țărilor membre vor autoriza o astfel de decizie. De asemenea, ultimele partide ale sezonului se vor juca, cel mai probabil, cu porțile închise. Acesta este scenariul folosit în prezent și de cei din La Liga după o analiză a evoluției pandemiei.
La Liga și Premier League sunt membrii UEFA care au insistat cel mai mult pentru încheierea sezonului actual, chiar dacă va fi nevoie să se amâne începerea stagiunii viitoare. În acest moment însă această opțiune, de a amâna sezonul viitor, nu este luată în calcul de UEFA, care rămâne optimistă privind finalizarea campionatelor în vară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 39 MINUTE
Fotbal
Reghecampf, foarte supărat după înfrângerea Craiovei cu CFR Cluj! Ce le-a reproșat jucătorilor săi
ACUM O ORĂ