Denis Alibec, unul dintre cei mai în formă atacanţi din Liga 1, a anunţat în repetate rânduri că vrea să plece de la Astra, un club fără obiective europene. Alibec este tot mai aproape de un transfer în acest condiții, iar Iona Niculae a dezvăluit prețul pentru care-l va lăsa pe atacant să plece de la Giurgiu. Singura condiţie pusă de Ioan Niculae pentru a se despărţi de Alibec este ca echipa care îl va cumpăra să achite cel puţin un milion de euro, transmite ziare.com.
Aceasta este şi suma pe care Niculae a plătit-o pentru a-l readuce la Astra pe atacantul de 29 de ani. Ultima echipă care s-a interesat de serviciile lui Alibec a fost Legia Varşovia. "Îmi doresc să plec, nu pot sta la o echipă care nu are obiective. Nu am ofertă concretă. Plec oriunde, dar să fie stabilitate şi să joc în cupele europeane. Dacă mergeam după bani, eram de mult în China", a spus Alibec, după meciul cu CFR Cluj.

Legia Varșovia, destinația cea mai probabilă pentru Denis Alibec

Liga
Ousmane Dembele, distrus de Hristo Stoichkov: "Nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona"
ACUM 21 MINUTE
Legia Varșovia va fi, aproape sigur, destinația viitoare a lui Denis Alibec. Presa poloneză notează că formația care e pe punctul să ia titlul în campionatul intern a venit cu o nouă ofertă, de nerefuzat pentru Astra. În iarnă, Legia și Astra au negociat intens trecerea lui Alibec la formația poloneză. Potrivit lui Dariusz Mioduski, unul dintre oficialii clubului, citat de sport.se.pl, lucrurile au fost foarte aproape să se decidă favorabil de atunci, dar Astra nu a vrut să lase niciun euro din cei 1,5 milioane ceruți.
Legia l-a luat pe Tomas Pekhart, care a jucat în doar 9 meciuri, nereușind să fie titular decât în 4 dintre ele. Cehul s-a și accidentat, motiv pentru care nu a putut să atingă nivelul dorit de stafful tehnic. Acum, situația e cu totul alta, giurgiuvenii neavând dreptul să joace în cupele europene și având mari probleme financiare. În plus, lui Alibec îi expiră contractul în vara lui 2021, astfel că dacă nu va fi cedat acum, vârful poate semna din postura de fotbalist intrat în ultimele șase luni cu orice club, din iarnă. Astra l-ar pierde astfel gratis și, în consecință, oficialii formației din play-off sunt mult mai receptivi acum.
Fotbal
Premieră istorică! A evoluat pentru naționala Angliei, iar acum va juca împotriva ei
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
ACUM 2 ORE