Tottenham are mari emoții după accidentarea lui Harry Kane la partida de la Southampton, pierdută cu 1-0. Golgheterul englez s-a accidentat la coapsă după o fază la care a înscris, însă reușita a fost anulată pentru un offside.
Verdictul lui Mourinho legat de accidentare nu a fost unul care să trezească optimism, cu atât mai mult cu cât următorul meci de campionat este contra liderului, FC Liverpool.
Ieșirea lui Harry de pe teren este un lucru negativ. Accidentarea la coapsă este mereu rea. Este ruptură? Este contractură? În acest moment nu putem să știm. Am jucat ultimele 15 minute fără un atacant de meserie și asta a făcut lucrurile și mai dificile
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36

Conflict cu un adversar

Mourinho a primit cartonaș galben după ieșirea lui Harry Kane la o fază la care s-a apropiat de banca de rezerve a celor de la Southampton și a avut un conflict cu antrenorul de portari al echipei gazdă.
"Am fost nepoliticos. Dar am fost nepoliticos cu un idiot. Meritam cartonașul galben, am avut un schimb urât cu acest tip" a spus Mourinho după partidă.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25