”Bună seara! Vreau să le multumesc tuturor jurnaliștilor care mi-au oferit acest trofeu, le mulțumesc colegilor de la Barcelona și de la echipa națională. Cu toții au contribuit la câștigarea acestui premiu”, a afirmat Messi.
”Este un moment special, trebuie să îi mulțumesc familiei, soției mele, copiilor mei. Nu am îndrăznit să visez, am muncit mult, au fost multe lucruri de îmbunătățit. Trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu, am fost norocos. Iubesc fotbalul și sper să rămân la acest nivel”, a adăugat argentinianul.
În momentul în care Messi a fost anunțat drept câștigător, cei doi copii ai argentinianului s-au îmbrățișat:
Fotbal
Un fotbalist român a semnat cu Benfica! "Sunt foarte mândru să fiu la acest club grozav"
ACUM 20 MINUTE
Messi a înscris de 54 de ori pentru Barcelona și Argentina în sezonul 2018/2019, stagiunea în care Barcelona a câștigat titlul. Virgil van Dijk s-a clasat pe poziția a treia, unul dintre cei patru jucători ai lui Liverpool din primii șapte clasați. Sadio Mane a s-a clasat pe locul patru, Salah pe cinci iar Alisson pe șapte.
Atacantul lui Juventus și al Portugaliei, Cristiano Ronaldo, a terminat pe locul trei.
Astfel, după succesul lui Messi, Balonul de Aur a fost câștigat de un jucător din La Liga în ultimii 11 ani. Argentinianul a marcat în 700 de meciuri jucate în tricoul Barcelonei 614 goluri și a câștigat 34 de trofee, inclusiv 10 titluri în La Liga și patru UEFA Champions League.
https://i.eurosport.com/2019/07/10/2635811.jpg

Megan Rapinoe, cea mai bună fotbalistă din lume

Megan Rapinoe, campioană mondială cu SUA în 2019, a fost votată cea mai bună fotbalistă din lume, pe locurile doi și trei clasându-se Lucy Bronze (Anglia) și Alex Morgan (SUA).
Portarul lui Liverpool a fost desemnat cel mai bun goalkeeper din lume în timp ce Matthijs De Ligt este cel mai bun tânăr jucător.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM O ORĂ