Înaintea meciului de la București dintre România și Spania, Robert Moreno spunea că nu va avea vreo problemă în viitor să lucreze din nou ca secund al lui Luis Enrique, după ce acesta a renunțat la banca ibericilor din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale. Cei doi nu doar că se înțelegeau perfect din punct de vedere al împărțirii sarcinilor, dar erau și doi foarte buni prieteni. Luis Enrique l-a avut secund pe Moreno la Roma, Celta și Barcelona și a acceptat să vină la cârma Spaniei doar după ce a primit garanții că va putea să își aducă stafful său.
Astfel, îndepărtarea lui Moreno luni a părut ciudată pentru mulți, iar Moreno a dat de înțeles că fostul său prieten a fost cel care nu l-a mai vrut în staff, el fiind dispus să își reia sarcinile de secund.
"Întrebați-l pe Luis Enrique. Cred că cel mai bun lucru este ca ce s-a întâmplat să rămână între noi. Eu nu o să mă apuc să vorbesc; dacă el vrea, să discute (n.r. pe marginea subiectului). Nu am nimic de spus pentru că nu cred că este bine pentru nimeni. În primul rând nu ar fi bine pentru el", a spus Moreno, potrivit sport.es.
Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
ACUM 2 ORE

Ziariștii spanioli cred că au desoperit motivul rupturii Moreno - Luis Enrique

Președintele Federației, Luis Rubiales, a tatonat în ultimele săptămâni varianta Luis Enrique și într-un final l-a convins pe acesta să revină la cârma Spaniei.
Șeful Federației era convins că Moreno va fi din nou secundul lui Luis Enrique, având în vedere declarațiile anterioare. Doar că, potrivit Deportes Cuatro, a fost pus într-o situație neașteptată. Concret, Luis Enrique ar fi condiționat revenirea sa de demiterea lui Moreno.
Cum s-a ajuns ca doi foști buni prieteni să ajungă într-o astfel de situație la mai puțin de 9 luni de la momentul în care colaborau perfect? Jurnaliștii sursei citate notează că Moreno nu i-a dat niciun semn lui Luis Enrique în timpul în care se lupta pentru viața fiicei sale. Tehnicianul a trecut prin cea mai grea perioadă și se aștepta ca un prieten atât de bun să îi fie aproape.
Ca atare, când s-a pus problema revenirii la naționala Spaniei, Luis Enrique a acceptat, cu mențiunea că nu îl mai vrea alături pe Moreno, care l-ar fi dezamăgit crunt cu atitudinea sa indiferentă.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Remiză albă între Dinamo și FC U Craiova! "Câinii roșii" au ajuns la 14 meciuri fără victorie
ACUM 3 ORE