Fostul campion mondial din 1986 a fost internat inițial din cauza unor simptome specifice anemiei și dezhidratării, însă testele au demonstrat că problema lui era, de fapt, mult mai gravă.
"El Pibe de Oro" a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, desfășurată cu succes de medicul său personal, Leopoldo Luque.
Inițial, medicul său a spus că este o operație de rutină. Totuși, o persoană din anturajul lui Maradona susține că problema a fost mult mai complicată, punându-i în mare pericol viața legendarului fotbalist argentinian.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu nu și-a menajat jucătorii nici după succesul cu Clinceni. Ce le-a reproșat antrenorul
ACUM 4 ORE

Prima imagine cu Maradona, după ce a fost operat pe creier

"Am stat cu Diego, vă spun că a trecut prin cel mai dificil moment din viața lui. Cred că e un miracol că acel cheag de sânge nu s-a spart. Noroc că a fost depistat la timp. Nu a fost o operație de rutină.
Acum Diego e bine, urmează să fie externat, dar are nevoie de liniște. Va fi o listă cu toți cei care au permisiunea să-l viziteze. Vrem ca Diego să rămână cât mai mult printre noi", a spus Matias Morla, unul dintre apropiații lui Maradona.
În această seară a apărut și prima fotografie cu Maradona după operația suferită. Imaginea așteptată de milioanele de fani ai lui "El Pibe de Oro" a fost postată chiar de medicul său, Luque.
Campion mondial în 1986, Diego Maradona a înscris 34 de goluri în 90 de partide jucate pentru Argentina. El a evoluat la patru ediții ale Cupei Mondiale: Spania 1982, Mexic 1986 (campion), Italia 1990 (vicecampion), SUA 1994.
La nivelul echipelor de club, Maradona a evoluat la Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell's Old Boys. Considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, Maradona a cucerit 9 trofee alături de echipele de club.
Romanian Liga I
FCSB a urcat pe podium în Liga 1, după o victorie cu Academica Clinceni
ACUM 5 ORE
Fotbal
Brentford - Liverpool 3-3. Rezumatul unei partide superbe. Jucătorii echipei gazdă s-au dăruit total
ACUM 6 ORE