Într-un interviu exclusiv oferit pentru Eurosport, Adrian Mititelu a vorbit la cald despre decizia luată de Comitetul Disciplinar din cadrul FIFA. Mai mult, patronul celor de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că Universitatea Craiova din Liga 1 nu are cum să scape cu bine din acest proces:
"Decizia luată de FIFA este ireversibilă, tot procesul a durat doi ani de zile. A fost ceva foarte amănunțit, dar în final am reușit ce ne-am propus. Urmează să facem cerere către Federația Română de Fotbal pentru ca echipa din Liga 1 să-și schimbe denumirea. Mai mult, îi vom da în judecată pe cei din prima ligă pentru că ne-au furat absolut totul, inclusiv suporterii. Vor avea de plătit sume foarte mari de bani. Nici nu am emoții în privința asta, vom câștiga cu siguranță procesul. În cazul în care FRF ne respinge apelul, vom merge la TAS, deci n-au cum să scape. Ne vom lupta să promovăm în Liga 1 și sper ca până în 2022 să fim acolo.", a spus Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948.

Decizia favorabilă primită de Adrian Mititelu

Cupa Mondială FIFA
Istvan Kovacs, delegat din nou ca arbitru de rezervă. Este singurul european fără meci la centru
ACUM 12 MINUTE
FC U Craiova a publicat anunțul făcut de Comitetul Disciplinar al FIFA, conform căruia, formația din Liga a 3-a, ar fi continuatoarea de drept a clubului dezafiliat în 2011:
"Vicepreședintele Comisiei de Disciplină a FIFA reamintește că, în conformitate cu jurisprudența TAS și a articolului 15, paragraful 4 din Codul Disciplinar al FIFA din 2019, identitatea unui club este constituită din elemente precum nume, culori, logo, fani, istorie, jucători, stadion etc., indiferent de entitatea juridică care îl controlează.
Drept rezultat, vicepreședintele Comisiei, consideră că, pe baza informațiilor și a documentelor pe care le are la dispoziție, nu are altă variantă decât să concluzioneze că noul club, FC U Craiova 1948 SA este continuatorul sportiv al debitorului original, SC Fotbal Club U Craiova 1948 SA", a fost concluzia la care au ajuns oficialii FIFA.
FC U Craiova este lider în Liga 3, Seria 4, fără să piardă vreun meci în cele 15 partide disputate.
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
ACUM O ORĂ
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
ACUM O ORĂ