La partida de la Giurgiu, "tricolorii mici" au fost conduși de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Adrian Mutu, selecționerul naționalei noastre de tineret, a rămas în izolare după ce a intrat în contact cu secundul Răzvan Rotaru, infectat cu COVID-19.
Dennis Man&Co n-au avut emoții în fața Maltei U21 și au controlat partida de la un capăt la altul.

Primele declarații ale lui Adrian Mutu

Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 8 ORE
"L-am felicitat și am vorbit puțin. I-am spus că 4-3-2 era mai bine, decât 4-4-1 în repriza a doua. În nea Mihai am incredere. Am și o superstitie. Pe nea Mihai, înainte de toate meciurile, îl pun să vorbească cu echipa, iar dânsul are cuvintele la el.
A fost exact la ce mă așteptam, la un joc practic, la discreția noastră în prima repriză. În a doua repriză, baieții s-au relaxat puțin și am oprit motoarele. Rezultatul e cel mai important, alături de sănătatea baieților.
Nu cred că aș fi stat pe bancă nici la meciul cu Danemarca, vorbind cu președintele, eu fiind contact direct cu antrenorul meu secund. I-am spus că e mai bine și mă simt responsabil, nu vreau să mă duc acolo intre baieti chiar dacă acum sunt bine. Nu am niciun simptom, dar perioada de incubatie a virusului este de 1 și 7 zile. Nici acasă nu mă duc până vineri, când voi face din nou un test. Abia după ce sunt negativ voi pleca acasa", a declarat Mutu la TelekomSport.
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 10 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 11 ORE