La partida de la Giurgiu, "tricolorii mici" au fost conduși de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Adrian Mutu, selecționerul naționalei noastre de tineret, a rămas în izolare după ce a intrat în contact cu secundul Răzvan Rotaru, infectat cu COVID-19.
Dennis Man&Co n-au avut emoții în fața Maltei U21 și au controlat partida de la un capăt la altul.

Primele declarații ale lui Adrian Mutu

Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 3 ORE
"L-am felicitat și am vorbit puțin. I-am spus că 4-3-2 era mai bine, decât 4-4-1 în repriza a doua. În nea Mihai am incredere. Am și o superstitie. Pe nea Mihai, înainte de toate meciurile, îl pun să vorbească cu echipa, iar dânsul are cuvintele la el.
A fost exact la ce mă așteptam, la un joc practic, la discreția noastră în prima repriză. În a doua repriză, baieții s-au relaxat puțin și am oprit motoarele. Rezultatul e cel mai important, alături de sănătatea baieților.
Nu cred că aș fi stat pe bancă nici la meciul cu Danemarca, vorbind cu președintele, eu fiind contact direct cu antrenorul meu secund. I-am spus că e mai bine și mă simt responsabil, nu vreau să mă duc acolo intre baieti chiar dacă acum sunt bine. Nu am niciun simptom, dar perioada de incubatie a virusului este de 1 și 7 zile. Nici acasă nu mă duc până vineri, când voi face din nou un test. Abia după ce sunt negativ voi pleca acasa", a declarat Mutu la TelekomSport.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 4 ORE