Fostul mijlocaș de la Everton și Manchester United, Marouane Fellaini, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Mijlocașul belgian de 32 de ani, Marouane Fellaini, este primul fotbalist din prima ligă din China diagnosticat cu coronavirus, anunță Sky Sports. Fellaini a fost transferat în iarna lui 2019 de Manchester United la Shandong Luneng din China.
Clubul său a anunțat vestea oficial duminică - Fellaini nu a afișat simptome însă a fost plasat în carantină după ce a fost testat pozitiv. Fellaini nu este totuși primul jucător care evoluează în China depistat cu virusul - brazilianul Dori, cel care evoluează la echipa de divizia secundă, Meizhou Hakka, a fost testat pozitiv, la fel ca și Wu Lei, jucător care evoluează în Spania.

Ce a spus Marouane Fellaini după ce a aflat că are coronavirus

Fotbal
Marouane Fellaini a fost testat pozitiv cu coronavirus
22/03/2020 LA 09:58
"Dragi prieteni, am fost testat pentru coronavirus şi rezultatul a fost pozitiv. Acum, m-am reîntors în China şi sunt tratat la spital. Vă pot asigura că totul este bine pentru mine, acum. Le mulţumesc fanilor, staff-ului medical şi clubului pentru grija şi atenţia lor. Voi urma tratamentul şi sper să revin pe teren cât mai repede posibil", a scris Fellaini pe Instagram.
Fotbalul din China trebuia să fie reluat pe 22 februarie, însă pandemia de COVID-19 a dus la amânarea debutului de sezon. Chinezii speră ca totul să fie în regulă pentru noul sezon începând cu 18 aprilie. Totuși, vestea legată de Fellaini provoacă incertitudine din acest punct de vedere.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Vedetele se pregătesc de plecarea din campionatul chinez, după introducerea unui plafon salarial
28/12/2019 LA 18:41
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 3 ORE