George Pușcaș a reușit primul său gol în 2021, primul de la revenirea după accidentarea care l-a ținut departe de teren din noiembrie 2020. Internaționalul nostru a jucat tot meciul și a arătat excelent din punct de vedere fizic, după o absență atât de îndelungată.
"În sfârșit! Am reușit să joc 90 de minute și să câștigăm. A fost o perioadă dificilă pentru mine și sunt foarte fericit că am câștigat, având în vedere că a fost un meci greu.
Au trecut patru luni de la ultimul meu joc ca titular. Azi am arătat ca o echipă de calitate, am știut cum să ne apărăm, nu am primit gol, iar cele mai importante sunt punctele.
Premier League
Walter Smith, fostul secund al lui Ferguson, s-a stins din viață la 73 de ani! Mesajul lui Sir Alex
ACUM 15 MINUTE
Trebuie să continui la fel, să mă antrenez și mai bine. Mă simt bine, sunt pregătit și sper ca în cele 12 jocuri rămase să rămânem sus în clasament și să le aducem bucurie fanilor la finalul sezonului", a declarat Pușcaș pentru site-ul clubului, citat de DigiSport.

Pușcaș, lăudat de antrenorul lui Reading

"George s-a întors după lunga accidentare, care a avut nevoie de o operație, și nu a fost foarte bun doar ca urmare a golului marcat. A muncit foarte mult pe teren, e capabil să joace 90 de minute. Ne oferă opțiuni în atac și ne dă voie să fim mai creativi în fața porții. Am fost foarte bucuros să îl văd jucând astfel, cum sunt foarte bucuros și pentru Lucas Joao (n.r. cel care i-a pasat decisiv românului), care a dat dovadă de altruism", a spus la final Veljko Paunovic, managerul lui Reading.
Premier League
Un star englez din Premier League a primit cetățenia poloneză și poate debuta alături de Lewandowski
ACUM 27 MINUTE
Premier League
Șefii lui Manchester United s-au decis! Cine va sta pe banca echipei la meciul cu Tottenham
ACUM 33 MINUTE