George Pușcaș a reușit primul său gol în 2021, primul de la revenirea după accidentarea care l-a ținut departe de teren din noiembrie 2020. Internaționalul nostru a jucat tot meciul și a arătat excelent din punct de vedere fizic, după o absență atât de îndelungată.
"În sfârșit! Am reușit să joc 90 de minute și să câștigăm. A fost o perioadă dificilă pentru mine și sunt foarte fericit că am câștigat, având în vedere că a fost un meci greu.
Au trecut patru luni de la ultimul meu joc ca titular. Azi am arătat ca o echipă de calitate, am știut cum să ne apărăm, nu am primit gol, iar cele mai importante sunt punctele.
Cupa Mondială FIFA
Adrian Porumboiu acuză o gafă a UEFA și FIFA în privința nedelegării lui Istvan Kovacs la centru
ACUM 16 MINUTE
Trebuie să continui la fel, să mă antrenez și mai bine. Mă simt bine, sunt pregătit și sper ca în cele 12 jocuri rămase să rămânem sus în clasament și să le aducem bucurie fanilor la finalul sezonului", a declarat Pușcaș pentru site-ul clubului, citat de DigiSport.

Pușcaș, lăudat de antrenorul lui Reading

"George s-a întors după lunga accidentare, care a avut nevoie de o operație, și nu a fost foarte bun doar ca urmare a golului marcat. A muncit foarte mult pe teren, e capabil să joace 90 de minute. Ne oferă opțiuni în atac și ne dă voie să fim mai creativi în fața porții. Am fost foarte bucuros să îl văd jucând astfel, cum sunt foarte bucuros și pentru Lucas Joao (n.r. cel care i-a pasat decisiv românului), care a dat dovadă de altruism", a spus la final Veljko Paunovic, managerul lui Reading.
Cupa Mondială FIFA
Completarea genială a lui Lineker la citatul celebru despre ce înseamnă Germania în fotbal
ACUM 24 MINUTE
Fotbal
Hansi Flick anunță revoluția în fotbalul german! Măsurile urgente pe care le-a cerut
ACUM O ORĂ