Echipa oaspete a deschis scorul pe Ibroz Stadium în minutul 35, dar Edmunson a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, 45+2.
Golul lui Ianis a venit pe finalul meciului, în minutul 84, atunci când mijlocașul de 21 de ani a prins un voleu la colțul lung și a punctat pentru 2-1. La patru minute distanță de la reușită, fiul lui Hagi a fost schimbat de Gerrard, în ovaţiile suporterilor, care au fost prezenți în număr de 49.427 pe arena din Glasgow.
"Ce seară 💥⚽ A fost o zi foarte specială pentru mine, La mulți ani, tată! Un efort mare și un spirit de echipă astăzi! Sunt foarte fericit că am marcat primul meu gol și mai important că am câștigat cele trei puncte cu @RangersFC.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 17 MINUTE
Vă mulțumesc pentru susținere, hai să mergem mai departe 💪🏻💙", a scris Iani Hagi, pe contul lui de Twitter.
https://i.eurosport.com/2020/02/05/2770035.jpg
Fanii echipei au asaltat și ei conturile de socializare și l-au lăudat pe decarul echipei naționale a României.
"Ianis Hagi e darul zeilor pentru cei șapte ani de bătaie de joc", "Hagi este aici" sau "Au trecut două minute din a doua repriză și aș vrea să aplic pentru a deveni membru în fan club-ul Ianis Hagi", sunt doar câteva dintre postările de pe Twitter la adresa lui Hagi junior.
Nu a trecut nici măcar o săptămână de când Ianis Hagi a fost prezentat oficial la Rangers. Mijlocașul român a semnat vineri, 31 ianuarie, iar sâmbătă, 1 februarie, a debutat în tricoul scoțienilor, în remiza albă cu Aberdeen. Atunci, fostul jucător al campioanei Belgiei a intrat în minutul 77 al partidei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 3 ORE
Fotbal
Imagini spectaculoase de la parada de titlu a lui Manchester City
ACUM 3 ORE