Ianis Hagi a revenit la forma lui optimă cu care i-a convins pe oficialii lui Rangers să-l cumpere de la Genk la începutul anului. Internaționalul român s-a întors în echipa de start a lui Steven Gerrard etapa trecută, după o serie destul de lungă de meciuri în care a fost lăsat pe banca de rezerve. Iar Ianis a demonstrat încă o dată astăzi că are multă calitate și merită să joace.
Ianis a fost servit cu o pasă în careu de Roofe, după o fază construită atent de jucătorii lui Rangers. Mijlocașul român i-a luat fața adversarului direct și a finalizat cu un șut elegant, cu latul, pe lângă portarul lui Hibernian.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
A fost al doilea gol consecutiv înscris de Hagi pentru Rangers. Etapa trecută, Ianis a marcat și împotriva lui St. Johnstone. Per total, Ianis a înscris 3 goluri în sezonul actual din Scoția, reușind să ofere și 7 pase decisive.

Prima reacție a lui Ianis Hagi, după ce a adus victoria lui Rangers chiar de Boxing Day

Ianis Hagi s-a arătat extrem de bucuros la finalul partidei de pe Ibrox. Mijlocașul român a dezvăluit că întotdeauna și-a dorit "să marcheze în etapa de Boxing Day". La final, Hagi Jr. a menționat că "genunchii săi sunt în regulă", făcând referire la momentele tensionate de după golul înscris astăzi.
"Mereu am visat să ajungă să joc într-o etapă de Boxing Day. 3 puncte și un gol, iar visul meu a devenit realitate într-un mod și mai bun. PS: genunchii mei sunt în regulă", a scris Ianis Hagi, pe contul de Twitter.

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard după ce i-a adus victoria lui Rangers

"Ianis a primit șansa de a reveni în echipă și a profitat de ea. Sunt din nou foarte mulțumit de prestația sa, așa cum am fost și etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr și se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape.", a declarat Gerrard.
"A fost un meci extrem de greu, o mare provocare pentru noi, împotriva unei echipe foarte bine organizate. Portarul nostru a avut câteva intervenții fantastice, care ne-au ajutat să ne păstrăm avantajul, chiar dacă am suferit pe final. Dar este un nou meci în care nu am primit gol, o nouă victorie. Am învins o echipă bună astăzi. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie.", a mai spus antrenorul lui Rangers.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM O ORĂ