Cu toate că pleca favorită, echipa lui Lucescu Jr a avut mari probleme în a se impune în prima partidă de la Mondialul Cluburilor. A fost nevoie de inspiraţia lui Răzvan şi geniul lui Gomis pentru a se stabili prima semifinalistă a competiţiei.
Am simţit, de pe marginea terenului, că Esperance a încercat să-şi impună jocul încă de la începutul meciului, dar datorită calităţii noastre şi a organizării noastre, i-am împins înapoi după 10-15 minute şi am dominat o bună parte din prima repriză. De asemenea, am avut răbdarea de a plimba mingea şi de a dezechilibra echipa adversă. Când am făcut acest lucru ne-am creat ocazii importante şi am ajuns în faţa portarului lor”, a declarat Răzvan Lucescu după partida cu Esperance.
Antrenorul echipei adverse a spus la finalul meciului că scorul a înclinat în favoarea lui Al-Hilal datorită faptului că aceștia au un buget mai ridicat, iar Răzvan Lucescu i-a răspuns: ”Întotdeauna după un meci apare această problemă dacă sunt sau nu bani. Banii îţi pot aduce calitate, dar în acelaşi timp este şi munca unui grup, ambiţia şi felul în care această echipă a evoluat până acum şi ştiţi foarte bine că la final, rezultatul nu este oferit de bani”.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 14 MINUTE
Al Hilal va juca în semifinale contra celor de la Flamengo, câștigatătoarea Copei Libertadores. De cealaltă parte de tablou se află Liverpool, care va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Monterrey și Al Sadd. Răzvan Lucescu se poate întâlni cu formația pregătită de Jurgen Klopp doar în finală. Pentru asta, saudiții trebuie să câștige o partidă care se anunță foarte complicată.
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM O ORĂ