Informația a fost devăluită la Digi Sport de jurnalistul Decebal Rădulescu și nu a fost infirmată de Ciprian Marica, în prezent la Farul Constanța.

"Am vorbit cu Hagi"

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Ciprian Marica a vorbit despre zvonul fuzionării dintre Farul și Viitorul.
Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM 3 ORE
"Vreau să fie clar un lucru: nu renunţ la niciun proiect pe care l-am început. Nu ştiu exact ce înseamnă această preluare de care s-a vorbit, cum s-ar putea produce ea. Am discutat şi cu el (n.r. Hagi), am discutat şi cu alţi oameni de afaceri, dar şi cu autorităţile din Constanţa. Eu vreau ca Farul să strălucească!
Nu pot să vorbesc eu în numele lui (n.r. Hagi). Sunt mai multe posibilităţi. Repet, Farul trebuie să fie puternică, să revină în Liga 1, unde îi este locul. Scopul meu este să atrag oameni importanţi alături de noi. Dar e greu, încerc asta de 3 ani. Cu Gică vorbesc mereu. Am discutat cu el de când am preluat Farul. Dar, repet, despre o asociere e devreme să vorbim.
Ştiu dacă că dacă Farul va promova în Liga 1, echipa nu poate juca pe stadionul din Constanţa, care nu e omologat pentru prima divizie. Trebuie să ne mutăm.", a spus Marica pentru sursa citată.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM 3 ORE
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 6 ORE