Marius Șumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, clubul anunțând în această după masă despărțirea de comun acord. Având în vedere ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, deznodământul era oarecum de așteptat, dar antrenorul român a evitat să ofere prea multe detalii momentan.
"Nu s-a întâmplat nimic. Am reziliat de comun acord.Sunt niște lucruri despre care nu pot să vorbesc până nu închei tot ceea ce am de încheiat din punct de vedere financiar. Dimineață vom încheia definitiv conturile și apoi îmi voi spune ofurile. Nu vreau să vorbesc acum pentru a nu se interpreta.", a declarat Șumudică prin intermediul unei intervenții telefonice la Digi Sport.
Întrebat dacă se simte dezamăgit sau mai degrabă ușurat, tehnicianul de 49 de ani a răspuns prompt: "Ușurat!"
Turkish Süper Lig
Scene incredibile în Turcia, la meciul echipei lui Maxim și Toșca! Jucătorii, întorși de la vestiare
05/11/2021 LA 20:55

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Șumudică s-a despărțit de Gaziantep

Relația dintre Marius Șumudică și președintele lui Gaziantep, Mehmet Buyukeksi, s-a răcit foarte rău în ultime vreme, din cauza situației contractuale a tehnicianului român. "Șumi" a fost extrem de nemulțumit pentru că oficialii turci au întârziat negocierile pentru prelungirea înțelegerii și pentru că i-au propus o diminuare a salariului.
Ca atare, cele 2 părți au decis astăzi rezilierea de comun acord a contractului care urma să expire la finele acestui sezon. Cel mai probabil, Șumudică va antrena în perioada următoare în Arabia Saudită, acolo de unde are o ofertă clară de la Al Shabab, formație pe care a mai pregătit-o și în trecut.
Turkish Süper Lig
Turcii de la Galatasaray, cuceriți definitiv de Olimpiu Moruțan! Fatih Terim: "Viitorul sună bine!"
31/10/2021 LA 19:49
Turkish Süper Lig
Golul lui Moruțan a declanșat scandalul în Turcia! Reacții dure din partea rivalelor Galatei
31/10/2021 LA 19:26