România va evolua anul viitor la Euro 2021, turneu care va avea loc în Ungaria și Slovenia. Tricolorii au picat în grupă cu marea rivală Ungaria dar și cu Germania și Olanda.
”Este o grupă puternică, una dintre cele mai puternice de la acest turneu. Dar nu aveam cum să picăm într-o grupă ușoară. Cei puternici se măsoară cu cei de nivelul lor. Eu cred că or să fie meciuri frumoase, suntem încrezători în forțele noastre”, a declarat Adrian Mutu la TVR1.
”După cum am mai spus, eu îmi doresc să ajungem cât mai departe în această competiție, trebuie să joci cu fiecare echipă până la urmă. Nu ne este frică de nimeni, mergem cu mare încredere, o să dăm totul pe teren. Vrem să repetăm performanța din 2019 și chiar să o depășim. S-a setat acest target de semifinală, automat a devenit un obiectiv și pentru noi”, consideră Mutu.
Liga Națiunilor UEFA
Soarta lui Edi Iordănescu, pecetluită, după ce România a retrogradat. Anunțul lui Mihai Stoichiță
ACUM 9 MINUTE
”Nu este avantajos că grupele se dispută în primăvară iar fazele eliminatorii în vară. Acum sunt 16 echipe, turneul este mai lung, este mai greu, dar noi avem încredere în noi”, a completat selecționerul.
Întrebat cine va avea prioritate între naționala de tineret și cea mare, având în vedere că tot în martie vor începe și calificările pentru Campionatul Mondial din 2022, Mutu a răspuns fără echivoc: ”Întotdeauna are prioritate echipa mare, cred că am mai spus asta”.

Grupele Euro 2021

Grupa A: ROMÂNIA, Ungaria, Olanda, Germania
Grupa B: Cehia, Slovenia, Italia, Spania
Grupa C: Islanda, Rusia, Danemarca, Franța
Grupa D: Elveția, Croația, Portugalia, Anglia
Liga Națiunilor UEFA
Tricolorii merg înainte! Mesajul transmis de Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Bosnia
ACUM 7 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 7 ORE