Mutu, ajuns la 41 de ani, a declarat că este foarte onorat de o asemenea oportunitate și că este conștient de responsabilitatea pe care și-a asumat-o:
"Astfel de provocări sunt cele care îmi plac cel mai mult și cred că era și timpul, după un an și jumătate, de o altă provocare. Săptămâna trecută, chiar de ziua mea, am primit vestea. Sunt foarte onorat și, în același timp, este o mare responsabilitate.
Mirel are de făcut o treabă importantă și pe această cale îi transmit baftă și sperăm să reușească calificarea, iar în ceea ce mă privește pe mine e o mare responsabilitate pentru că vin după el și a făcut o treabă foarte bună.", a spus noul selecționer al naționalei de tineret.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18

"Lucrurile nu sunt chiar atât de roz"

Mutu, noul selecționer al naționalei de tineret, a recunoscut că situația grupei în care se află "tricolorii mici" este destul de complicată, iar pentru asta va fi nevoie de multă determinare din partea tuturor:
"Cred că avem mult de muncă pentru că lucrurile nu sunt chiar atât de roz. Avem de tras ca să ne consolidăm locul doi și să ne calificăm, pentru că ăsta e obiectivul nostru. Ceea ce este important e ca băieții să vină concentrați, să aibă autodisciplină și o capacitate mare de sacrificiu, pentru că avem datoria de a ieși cu tricoul transpirat de pe teren atunci când jucăm pentru echipa națională.
Nu vreau să schimb nimic, la prima vedere, o să vorbesc cu Mirel ca să conturăm loturile. Vreau să văd de ce are nevoie și el la echipa mare pentru baraj, iar în funcție de asta voi face și eu lotul.", a mai declarat Adrian Mutu la sosirea în România.
https://i.eurosport.com/2020/01/09/2749606.jpg

Cât va câștiga Mutu la naționala U21

Mutu va primi la naționala de tineret același salariu pe care l-a avut și Mirel Rădoi: 5.000 de euro pe lună.
De-a lungul timpului, Mutu le-a mai pregătit pe ASA Târgu Mureș, pentru o scurtă perioadă de timp, FC Voluntari, echipă pe care a salvat-o de la retrogradare și echipa a doua a clubului Al Wahdam, din Arabia Saudită.
România U21 se află pe locul 2 în grupa 8 de calificare la EURO 2021. "Tricolorii mici" au adunat 10 puncte în cele 5 meciuri disputate și se află la 5 lungimi în spatele liderului Danemarca.
Primul meci al naționalei de tineret cu Adrian Mutu pe banca tehnică va fi pe 31 martie, chiar împotriva Danemarcei.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26