Echipa naţională și-a aflat marți seară oponentele din Liga Naţiunilor: Austria, Norvegia şi Irlanda de Nord vor întâlni România, în Liga B, Grupa 1.
În ediţia trecută, România a evoluat în Liga C, însă noul format al competiţiei i-a ajutat pe tricolori să promoveze în Liga a doua valorică.
Rădoi și-ar fi dorit să evite Austria lui Alaba și Arnautovic, care are marele avantaj că e formată din fotbaliști care joacă în mod curent la formații din Bundesliga. Sabitzer e într-o formă excelentă, mijlocașul ofensiv al lui Leipzig atrăgând atenția mai multor formații mari de pe "bătrânul continent". Cifrele lui în acest sezon sunt spectaculoase: 13 goluri și 8 assisturi în Bundesliga și în Champions League, în 33 de partide.
Romanian Liga I
The Guardian l-a găsit pe "noul Chivu" la Farul! Ce scriu englezii despre perla lui Gică Hagi
ACUM 3 MINUTE
"N-aș fi vrut Austria, cu celelalte echipe din prima urnă n-aș fi avut probleme. Mi se pare că Austria e o națională în formă. În rest, este o grupă echilibrată, o să facem tot posibilul să terminăm pe primele două locuri. Va trebui să încercăm să ne facem jocul indiferent de adversarul pe care-l întâlnim, cum am făcut și la tineret", a spus Mirel Rădoi la ProX.

Grupele din Liga Naţiunilor, sezonul 2020 - 2021:

Liga A
Grupa 1: Olanda, Italia, Bosnia&Herţegovina, Polonia
Grupa 2: Anglia, Belgia, Danemarca, Islanda
Grupa 3: Portugalia, Franţa, Suedia, Croaţia
Grupa 4: Elveţia, Spania, Ucraina, Germania
Liga B
Grupa 1: Austria, Norvegia, Irlanda de Nord, România
Grupa 2: Cehia, Scoţia, Slovacia, Israel
Grupa 3: Rusia, Serbia, Turcia, Ungaria
Grupa 4: Ţara Galilor, Finlanda, Irlanda, Bulgaria
Liga C
Grupa 1: Azerbaidjan, Luxemburg, Cipru, Muntenegru
Grupa 2: Armenia, Estonia, Macedonia de Nord, Georgia
Grupa 3: Rep. Moldova, Slovenia, Kosovo, Grecia
Grupa 4: Kazahstan, Lituania, Belarus, Albania
Liga D
Grupa 1: Malta, Andorra, Letonia, Insulele Feroe
Grupa 2: San Marino, Liechtenstein, Gibraltar

Rădoi, despre play-off-ul Islanda - România

Mirel Rădoi a vorbit și despre partida cu Islanda, de la finalul lui martie, din play-off-ul pentru calificarea la Euro 2020. Chiar dacă la Reykjavik a nins, s-au primit garanții că la ora desfășurării partidei nu vor fi probleme cu gazonul.
"Gazonul îi avantajează pe islandezi, zăpada a intrat pe sub prelată, starea gazonului nu e foarte bună, dar cei de la UEFA ne-au asigurat că partida se va disputa în condiții bune. Sper ca toți cei ce vor fi convocați să aibă minumum 180 de minute în ultima lună. Dintr-o listă de 70 de jucători am ales vreo 30 pe care îi voi convoca, unora nu le va fi ușor să accepte, dar vor fi și surprize", a mai spus selecționerul României.
Câștigătoarea dintre Islanda și România va juca în finala barajului pe 31 martie, cu naționala care se impune în meciul dintre Bulgaria și Ungaria.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
România U21, în urna a 2-a la tragerea la sorți pentru Euro! Cum arată grupa ideală
ACUM 9 MINUTE
Serie A
Dennis Man, dorit la AC Milan de Pioli. Anunțul făcut de italieni
ACUM 42 MINUTE