Articol scris de Andrei Bobeică
Presa din Turcia a scris de curând că antrenorul român este dorit de Fenerbahce, pentru a-l înlocui pe Erol Bulut. Echipa turcă este în acest moment pe locul 3 cu 54 de puncte, după rivalele Galatasaray și Beșiktaș, ambele cu 57 de puncte.
Antrenorul român a fost dorit și în vară în Turcia, dar a preferat să rămână în Arabia Saudită.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM O ORĂ

Răzvan Lucescu se relaxează în vacanță, în Maldive

Momentan sunt în vacanță, în Maldive, cu familia. Aveam nevoie de o perioadă în care să fiu liniștit. Vom vedea pe viitor ce va fi, ce urmează pentru mine. Acum nu pot să vă spun nimic pentru că nu mă gândesc la asta. Nu știu unde voi antrena în viitor. Deocamdată sunt în vacanță. Asta e cel mai important”, a spus Răzvan Lucescu, pentru playsport.ro, aceasta fiind și prima sa declarație după despărțirea de Al-Hilal.
În cazul în care Răzvan Lucescu se întelege cu clubul din Turcia, are deja un jucător pe care îl dorește alături de el, după cum scrie fotomac.com.tr. Fotbalistul pe care îl vrea antrenorul român este fostul său elev de la PAOK, Omar El Kaddouri, alături de care a câștigat un titlu și două cupe în Grecia.
În cariera sa, pe lângă PAOK și Al-Hilal, Răzvan Lucescu le-a mai antrenat pe FC Brașov, Rapid, Petrolul, El-Jaish și Xanthi.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 2 ORE
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM 3 ORE