Italia e cea mai afectată țară din Europa de coronavirus, iar acest lucru are implicații și în fotbal. Primul jucător important din lume depistat cu virusul COVID-19 este Daniele Rugani, fotbalist care a interacționat cu o serie de persoane prin prisma "fișei postului".
Fundașul lui Juve a dat asigurări că starea sa generală e una bună și i-a sfătuit pe oameni să urmeze regulile de bază atât de promovate în presă, pentru a se proteja.
"Ați aflat vestea și de aceea vreau să îi liniștesc pe toți cei care se îngrijorează de mine, sunt bine. Îi invit pe toți să respecte regulile de care s-a tot vorbit în ultima vreme pentru că acest virus nu face distincții. Hai să fim atenți pentru noi înșine, pentru cei dragi și pentru cei din jurul nostru", a scris fundașul italian pe twitter.
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 19 MINUTE

Cazul "Rugani" duce la suspendarea fotbalului în toată Europa?

Rugani a jucat în partida cu Brescia, pe 16 februarie, cu Spal, pe 22 februarie, apoi a luat loc pe bancă în confruntările cu Lyon, în Champions League și cu Inter, în Serie A.
Toate evenimentele sportive din Italia sunt suspendate până la data de 3 aprilie, a anunţat Comitetul Olimpic din Italia, dar după noile coordonate e de așteptat ca măsurile să vizeze tot mai multe competiții. Gazzetta dello Sport scrie deja că sunt șanse mari ca partida retur cu Lyon a "Bătrânei Doamne" să fie amânată, italienii punctând că "măsurile pot viza fotbalul în general, la orice nivel".
https://i.eurosport.com/2020/03/12/2793404.png
Rugani, în vestiarul lui Juve după victoria cu Inter. Pericolul coronavirus e uriaș în lumea fotbalului, motiv pentru care UEFA se gândește serios să întrerupă orice activitate pe termen nedefinit. NBA a luat deja decizia de a suspenda liga nord-americană după ce un jucător a fost depistat cu virusul COVID-19.
Cotat la 25 de milioane de euro, Rugani (25 de ani) a înscris 7 goluri în 94 de meciuri pentru Juventus Torino. Italia este cea mai afectată țară din Europa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE