United a întâlnit azi lanterna roşie, care nu pare să aibă vreo şansă de salvare. Watford era o formaţie care nu a condus niciodată în acest sezon, pe teren propriu, astfel că rezultatul constituie o mare surpriză.
Cu 100 de milioane de lire cheltuite în vară pentru a-şi betona apărarea, United a arătat în multe momente hilar pe faza defensivă. Totuşi, Ole pare mai preocupat de faptul că elevii săi nu şi-au creat multe ocazii.
"Am început partida slab. De fapt, a fost o primă repriză extrem de slabă pentru ambele formaţii. Veneam după o perioadă destul de bună, dar azi nu am arătat bine. Am făcut greşeli, dar acesta e fotbalul. Muncim în fiecare zi ca să nu mai facem astfel de erori. Azi nu ne-am creat foarte multe ocazii, dar sunt convins că în partidele următoare vom arăta o altă faţă", a spus Solskjaer la final, pentru ca apoi să comenteze şi gafa impardonabilă a lui De Gea, de la primul gol: "David a fost foarte bun în ultimele partide, dar se întâmplă şi el să greşească".
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM O ORĂ

Manchester United promite partide mari

Întrebat cum se simte să piardă din nou puncte în faţa unei formaţii mult mai slab cotată, Solskjaer a admis că nu e o situaţie ideală, însă speră ca echipa sa să se motiveze în confruntările următoare, astfel încât să demonstreze că locul ei e mult mai sus în clasament.
"Sunt foarte frustrat, dar în fotbal ai ocazia să repari greşelile. Nu o să ne plângem de milă, trebuie să mergem în următoarele partide şi să avem reacţie", a mai spus Ole.
Solskjaer pregăteşte perfect meciurile cu formaţiile din TOP 6, însă are mari probleme atunci când întâlneşte formaţiile mai slab cotate din Premier League.
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM O ORĂ
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 7 ORE