Sterling și Gomez s-au luat la ceartă la finalul meciului de pe Anfield și au continuat discuțiile și în momentul în care s-au reunit la lotul echipei naționale. S-a ajuns până la o confruntare fizică, la cantina unde jucătorii luau masa.
Scos din lot, vedeta lui City și-a asumat vina și a ținut să își ceară scuze pentru atitudinea avută.
"Atât eu cât și Joe am discutat după și am trecut deja peste. Suntem într-un sport în care emoția e ridicată și sunt suficient de bărbat să admit că de data aceasta am greșit. Dar această emoție mă ajută totodată să fiu mai bun și pentru ea iubim atât de mult fotbalul. Amândoi am înțeles că o ceară de 5-10 secunde trebuie lăsată în urmă. Am trecut peste și nu vom face din acest lucru o chestiune mai mare decât este. Hai să ne focusăm pe meciul de joi", a spus Sterling pe pagina sa de Instagram.
Ligue 1
Mbappe rămâne, un alt star pleacă de la PSG. Al-Khelaifi a făcut anunțul
ACUM 9 MINUTE

Sterling, scos de Southgate din lotul Angliei

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, a avut de luat o decizie grea, dar în cele din urmă a decis să renunțe la Sterling (24 de ani), pentru meciul cu Muntenegru din campania de calificare la EURO 2020.
Scuzele fotbalistului nu au fost suficiente, iar Gareth Southgate a menținut decizia de a-l suspenda la meciul cu Muntenegru:
Am ajuns la concluzia că este mai bine să nu contăm pe Raheem pentru meciul cu Muntenegru. Una dintre cele mai mari provocări cu care ne confruntăm este încercarea de a separa rivalitățile de la echipele de club în cadrul echipei naționale | Gareth Southgate
Raheem Sterling a marcat de opt ori și a oferit cinci assist-uri în meciurile din preliminariile pentru EURO 2020.
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
ACUM O ORĂ
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
ACUM 2 ORE