Articol scris de Romeo Ene
Fotbalul începe să revină la normal uşor-uşor; astfel, Guvernul din Israel a decis să permită accesul spectatorilor în număr limitat.
Vor exista anumite aspecte ce trebuie îndeplinite: spectatorii trebuie să aibă minimum 16 ani, să fie vaccinaţi sau să fi avut COVID. Momentan nu se ştie cine va controla aceste aspecte, precum şi cum vor fi distribuiţi suporterii pe stadion. Nu se ştie încă dacă se vor vinde băuturi, alimente şi dacă sunt permise bannere pe stadion.
Romanian Liga I
FCSB renunță definitiv la Cupă! Cum va aborda meciul cu FC Botoșani, deși e obligată să câștige
ACUM 3 MINUTE

Nemulțumiri legate de decizia din Israel

Israel este una din puținele țări din lume care va permite accesul spectatorilor pe stadioane. Totuşi, există mai multe nemulţumiri din partea cluburilor şi a suporterilor. Ei sperau ca măcar 30% din capacitatea stadionului să poată fi ocupată, nu doar 500 de locuri.
Cluburile mari s-au pronunţat împotriva acestei decizii. Ele se tem foarte mult de pierderile financiare deoarece vor suporta costuri suplimentare pentru agenţii de securitate și pentru a verifica persoanele care intră pe stadion. Ultraşii de la Hapoel Tel Aviv au anunţat că vor cel puţin 5000 de fani în tribune.
Miercuri va avea loc o întâlnire între reprezentanţii cluburilor şi cei de la Liga Profesionistă pentru a discuta despre revenirea oamenilor în tribune. Stadioanele din Israel sunt goale din martie, iar acum există posibilitatea ca fanii să poată veni să-şi încurajeze favoriţii.
Cupa Mondială FIFA
Incredibil: Ronaldo a ameninţat că pleacă din Qatar! Anunțul făcut de presa portugheză
ACUM 23 MINUTE
Romanian Liga I
Gică Hagi a cedat nervos la interviul de după meciul de Cupă! "Regele" a urlat în direct la TV
ACUM O ORĂ