Gică Hagi a anunțat în urmă cu puțin timp că nu va mai ocupa postul de manager al clubului Viitorul Constanța. "Regele" a explicat decizia într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al echipei, spunând că va rămâne în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic va coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.
Acum, Hagi trebuie să găsească un antrenor potrivit să ducă mai departe munca sa din ultimii 6 ani. Una dintre variante a fost Costel Gâlcă, pe care "Regele" l-a mai dorit în urmă cu 2 ani.
"Dacă de mâine nu mai sunt aici, la Viitorul, mi-aș dori să-l aduc pe Gâlcă. Ar fi cea mai mare plăcere dacă ar vrea să vină. A demonstrat că are valoare, a luat trei trofee cu FCSB în 2015, titlul, Cupa României și Cupa Ligii.", a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă acum doi ani.
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 9 MINUTE
Potrivit surselor Eurosport, Gică Hagi a discutat cu Gâlcă cu puțin înainte să-și anunțe demisia din funcția de manager de la Viitorul. În ciuda faptului că "Regele" și-l dorea extrem de mult pe banca Viitorului, se pare că negocierile nu s-au materializat. Proaspăt promovat în prima ligă din Danemarca, pe banca lui Vejle BK, Gâlcă va primi un salariu de 30.000 de euro pe lună, efort financiar pe care "Regele" a recunoscut că nu și-l permite. Gâlcă i-a transmis că e încântat de ofertă, dar în acest moment e sub contract și vrea să își ducă mai departe angajamentul.

Hagi și-a anunțat demisia de la Viitorul

Gică Hagi și-a anunțat retragerea din funcția de manager al echipei înființate de el în 2009. "Regele" a pregătit prima echipă a constănțenilor începând cu 2014, cucerind 3 trofee: titlu în Liga 1 (2016/2017), Cupa României (2018/2019) și Supercupa României (2019).
"Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 - 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.
Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.
Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1.", se arată în comunicatul emis de Viitorul.
Fotbal
Everton, revenire de senzație contra lui Palace! Richarlison a egalat cu un gol norocos
ACUM 21 MINUTE
Fotbal
Keane a reaprins speranța pentru Everton! Fundașul a redus din diferență contra lui Palace
ACUM 42 MINUTE