Kieran Trippier mai are de îndeplinit doar câteva formalități înainte de a deveni oficial primul trasnfer al noului regim saudit de la Newcastle.
Fundașul dreapta și-a luat la revedere de la Atletico Madrid și a sosit în această după-amiază la Newcastle, cu un avion privat. El a ajuns la baza de pregătire a cdlubului pentru testele medicale și dacă totul va decurge bine, el va semna contractul cu gruparea de pe St. James Park.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 5 ORE

Kieran Trippier a mai lucrat cu Eddie Howe în urmă cu 10 ani la Burnley

Finalist cu naționala Angliei la Euro 2022, Trippier urmează să fie transferat în schimbul sumei de 14,3 milioane de euro de la campioana Spaniei. Kieran devine și primul jucător transferat de Newcastle, de când a fost preluată de saudiți în urma unei tranzacții încheiate în octombrie.
Negocierile pentru transferul fundașului dreapta au început încă din decembrie. Deși Atletico a vrut să-l păstreze, jucătorul și-a manifestat dorința de a reveni în Anglia, să fie mai aproape de familia sa. Totodată, a vrut să lucreze din nou cu Eddie Howe, managerul echipei, cel care l-a transferat în urmă cu 10 ani și la Burnley.
Potrivit Daily Mail, Trippier devine primul internațional al Angliei care va juca pentru Newcastle, după Andy Carroll în 2010. Kieran are 35 de selecții și are șanse să prindă și Cupa Mondială din Qatar.
Newcastle intențioenază să mai efectueze și alte transferuri în luna ianuarie, în tentativa de a evada din zona retrogradării până la sfârșitul sezonului.Următoarea prioritate ar fi un fundaș central, Sven Botman de la Lille fiind ținta principală.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 6 ORE