Ca urmare a algoritmului UEFA pentru stabilirea grupelor, tricolorii știau deja, înainte de tragerea la sorți, că, în caz de calificare din baraj, vor merge în grupa C, alături de Olanda și Ucraina. O variantă ideală, la fel cum a fost și adversara aflată azi, Austria.
Posibilele adversare sunt peste România, fără doar și poate, însă nu reprezintă formații în fața cărora să nu ai vreo șansă. Mirel Rădoi, noul selecționer al primei reprezentative, a analizat rezultatul tragerii la sorți.
"Prima șansă o are Olanda, după care a doua este Ucraina. Am vorbit cu Shevchenko și mi-a spus că au un moral bun și nu le e frică de nimeni, în acest moment.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mulțumit cu remiza dintre Spania & Germania la Cupa Mondială: "Vom fi primii în grupă"
ACUM 7 ORE
Islanda e o echipă foarte bine organizată. Va fi un meci dificil. Toate gândurile mele merg spre meciul cu Islanda. Degeaba vorbim de finală dacă nu trecem de Islanda.
Ne-am dat întâlnire aici, eu cu Contra; înainte de toate, am fost prieteni și colegi la echipa națională. Suntem cea mai puternică echipă dacă am avut prezenți doi selecționeri”, a spus Rădoi după tragerea la sorți.
Dacă se va califica la Campionatul European, echipa națională a României va intra în grupc C, alături de Olanda, Ucraina și Austria.
România, la barajul pentru Euro
Naționala României va juca cu Islanda în semifinalele barajului EURO organizat în urma rezultatelor din Liga Națiunilor, pe 26 martie la Reykjavic. În cazul în care "tricolorii" trec de nordici, vor juca în finala barajului cu câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, pe 31 martie, în deplasare.
Iată programul semifinalelor:
Traseul A
Islanda - România
Bulgaria - Ungaria
Traseul B
Bosnia - Irlanda de Nord
Slovacia - Irlanda
Traseul C
Scoția - Israel
Norvegia - Serbia
Traseul D
Georgia - Belarus
Macedonia de Nord - Kosovo
Cupa Mondială FIFA
"Suntem încă în viață"! Reacțiile din tabăra Germaniei, după remiza contra Spaniei de la Mondial
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Spania - Germania 1-1 | Nemții au scos un egal pe final și au în continuare șanse la calificare
ACUM 8 ORE