Ronaldo a scăpat de COVID-19 și părea să aibă o poftă de joc deosebită. Etapa trecută, cu Spezia, a reușit o dublă și a punctat și azi, contra lui Lazio, pe Olimpico. Portughezul a avut chiar ocazia dublei, însă una dintre mingile trimise de el spre poartă a întâlnit bara.
Finalul a fost unul de coșmar, atât pentru Juventus, care a fost egalată în minutul 90+5, cât și pe Ronaldo, care s-a accidentat.

Ronaldo, victima unei entorse

Liga Campionilor UEFA
Ronaldo a explodat în vestiar, la pauza partidei cu Atalanta: "Nu vă e rușine?". Discursul uluitor
ACUM 3 ORE
În minutul 75, după un atac al lui Luis Alberto, CR7 a rămas la pământ preț de câteva minute, primind îngrijiri. În cele din urmă, Pirlo a decis să îl schimbe și, imediat ce a ajuns la margine, l-a întrebat pe lusitan cum se simte.
"Am căzut rău după atac, mi s-a sucit glezna", au fost cuvintele lui Ronaldo, potrivit Sky Sport Italia.
De altfel, Pirlo a confirmat la flash interviul de după partidă că starul "Bătrânei Doamne" are probleme la gleznă, însă a precizat că nu știe cât de gravă e accidentarea.
Sursa citată notează că Ronaldo a suferit cel mai probabil o mică entorsă, astfel că foarte probabil va absenta de la convocarea la națională. Totuși, fostul vârf de la Real Madrid ar trebui să fie apt peste două săptămâni, la următorul meci al lui Juve. Zilele următoare, foarte probabil chiar luni, Ronaldo va efectua un RMN pentru a vedea natura problemelor sale.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo s-a speriat groaznic, nevâzându-l pe fanul intrat pe teren la United - Atalanta
21/10/2021 LA 08:53
Liga Campionilor UEFA
Cristiano Ronaldo s-a descătușat după ce a marcat golul victoriei cu Atalanta! Mesajul portughezului
20/10/2021 LA 21:56