Eriksen a fost convocat săptămâna trecută pentru amicale împotriva Olandei, la Amsterdam, sâmbătă, şi împotriva Serbiei, la Copenhaga, marţi.
''Sunt foarte fericit şi bucuros să revin la prima reprezentativă. A trecut mult timp, aşa că mă bucur că mă întorc", a declarat Eriksen.
''La EURO 2020 am avut noroc cu medicii şi cu diagnosticul pus foarte rapid. Este bine să joc din nou şi mă motivează acest lucru şi mai mult să revin la vechea mea viaţă", a adăugat jucătorul lui Brentford.
Liga
Florentino Perez are în vizor trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
ACUM 16 MINUTE
Selecţionerul danez Kasper Hjulmand a afirmat, la rândul său, că "are un sentiment grozav" văzându-l din nou pe Eriksen la antrenamente.''M-am bucurat enorm să-l văd din nou alături de coechipierii săi'', a spus selecţionerul.

Christian Eriksen este pregătit să joace contra Serbiei

Revenirea lui Eriksen a fost întârziată cu câteva zile din cauză că s-a infectat cu Covid-19.Danemarca efectuează un stagiu de pregătire la Marbella (Spania), înaintea meciurilor amicale cu Olanda (26 martie) şi Serbia (29 martie).
Hjulmand a spus că Eriksen, cel mai probabil, nu va fi titular la meciul cu Olanda de la Amsterdam, dar este ''100%'' pregătit să joace la Copenhaga contra Serbiei. Mijlocaşul danez a jucat ultima oară pentru naţionala sa pe 12 iunie 2021, contra Finlandei, la Copenhaga la EURO 2020, când a suferit un stop cardiac. El are în prezent implantat un defibrilator intern, motiv pentru care a trebuit să se despartă de Inter Milano, pentru că în Serie A nu este acceptat un asemenea dispozitiv medical.
Danezul a revenit în competiţie la sfârşitul lunii februarie, în Premier League, sub culorile noului său club Brentford, dar a ratat duminică meciul de campionat cu Leicester City (1-2), în urma contractării virusului.
În vârstă de 30 ani, Christian Eriksen a marcat 36 de goluri în 109 selecţii pentru naţionala Danemarcei, calificată la Cupa Mondială 2022 din Qatar.
Sursa: Agerpres
Romanian Liga I
CSA Steaua a cerut la TAS suspendarea barajului de promovare în Liga 1! FRF, dată în judecată
ACUM 24 MINUTE
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 41 MINUTE