Pablo Cortacero, cel care a preluat recent Dinamo, a vorbit despre planurile sale de viitor. Spaniolul s-a mișcat deja pe piața transferurilor și l-a numit și pe Cosmin Contra pe banca echipei din Ștefan cel Mare.
"Vă voi prezenta proiectul pe care îl vom dezvolta pentru clubul Dinamo. Avem o mare responsabilitate, să conducem o echipă mare din istoria fotbalului românesc. În primul rând trebuie să recuperăm prestigiul tradițional al clubului Dinamo. Vrem să avem deschidere socială, să întârim conducerea sportivă, să recuperăm suporterii care s-au îndepărtat de club”, a declarat Cortacero la conferința de presă.

Planurile lui Cortacero: dezvoltarea bazei de la Săftica și un nou stadion

Cupa Mondială FIFA
"Să vină Franța!". Ce scrie presa din Anglia după ce s-a stabilit duelul de foc din sferturi
ACUM UN MINUT
”Vrem să investim pentru dezvoltarea bazei Săftica, pentru ca jucătorii să aibă un mediu adecvat pentru peformanță. Academia este un punct important al proiectului, trebuie să acordăm atenție jucătorilor tineri. Vrem transparență, toți fanii trebuie să fie la curent cu ce se întâmplă în viața echipei.
Vom lua legătura cu autoritățile pentru a obține un stadion pe măsura echipei noastre. Suporterii merită acest lucru. Toate actele sunt semnate, înregistrate. Acum vom începe munca, trebuie să construim de la zero un club profesionist. În final, am plăcerea să-l prezint pe antrenorul în care avem încredere, Cosmin Contra", a completat el.
Cupa Mondială FIFA
Kane, după ce a stabilit un record care probabil nu va fi doborât vreodată: "Sunt foarte mulţumit"
ACUM 23 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Robert Lewandowski, eliminat de la Mondial, cu gândul la următorul turneu final: "Fizic, nu mă tem"
ACUM 38 MINUTE