Boca Juniors a cucerit titlul în prima ligă a Argentinei în meciul disputat pe teren propriu cu Gimnasia La Plata, echipă antrenată de Diego Maradona. Singurul gol al meciului a fost înscris de Carlos Tevez, în minutul 73. Reușita lui Tevez de pe La Bombonera i-a asigurat echipei lui titlul în acest sezon competițional.
Astfel, Boca încheie această campanie pe primul loc în clasamentul din Superliga, la un punct distanță de tivalii de la River Plate, care au obținut doar un rezultat de egalitate în deplasarea cu Atletico Tucuman. Pentru Boca, acesta a fost cel de-al 34-lea titlu din istorie. Pentru a-i egala pe rivalii de la River Plate, echipa lui Russo mai are nevoie de două titluri. Golul lui Tevez a fost al nouălea al lui în 17 apariții în acest sezon.
Premier League
Manchester United - Manchester City | 5 fotbaliști care au evoluat la cele două mari rivale
06/11/2021 LA 06:18

Echipele de start

  • Boca: Andrada; Alonso, Zambrano, Fabra, Buffarini; Campuzano, Fernández, Villa, Salvio; Tévez, Soldano.
  • Gimnasia: Broun; Coronel, Goltz, Licht, Caire; Mancilla, Ayala, García, Pérez García; Cuadra, Contín.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Copa Libertadores
River Plate - Boca Juniors 2-0, în partida tur din Copa Libertadores
07/10/2019 LA 09:26
Fotbal
Maradona, comemorat pe 30 octombrie! Numele lui a răsunat în toată lumea
31/10/2021 LA 12:13