Fotbal

Primii fotbaliști din România testați pozitiv cu coronavirus! Reacțiile oficialilor clubului

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Primii fotbaliști români testați pozitiv cu coronavirus

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
29/06/2020 la 14:02

Fotbalul românesc nu a scăpat de coronavirus, iar azi au fost confirmate primele cazuri de infectare în rândul jucătorilor.

Concordia Chiajna este prima echipă din România care are fotbaliști testați pozitiv cu coronavirus. Este vorba despre fundașul Andrei Marc (27 de ani) și mijlocașul Ionuț Biceanu (26 de ani). Chiajna, echipa pregătită de Florin Bratu, s-a reunit pentru a pregăti reluarea sezonului din Liga 2, programată pentru 22 august, dar s-a lovit de o problemă: doi jucători au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Cei doi fotbaliști au fost confirmați pozitiv încă de săptămâna trecută. Jucătorii și staff-ul au intrat în carantină, iar marți vor repeta testul, anunță ziare.com: "La testul rapid PCR, Andrei Marc a ieșit că ar fi avut virusul și am repetat testele miercuri. Acolo au fost testați pozitiv Marc și Biceanu. Acum echipa e in izolare o săptămănă, după care vom face din nou testele”, a declarat Cristi Tănase, președintele Chiajnei, pentru sursa citată.

Fotbal

Când joacă Ianis Hagi primul meci de la revenirea în Scoția | Rangers, meci în deplasare

PESTE 35 MINUTE

Primele cazuri de infectare în rândul fotbaliștilor din România

"N-am apucat să stăm împreună! Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele. Pentru că a ieşit asa, o săptămână am fost nevoiţi să stăm acasă. Mâine (n.r. 30 iunie), conform protocolului, repetăm testarea", a spus și antrenorul Florin Bratu, pentru Digi Sport.

”În momentul în care ai un caz de COVID-19, îi izolezi pe cei care au fost contacţi şi se începe o anchetă epidemiologică. Echipa respectivă va fi supusă unei anchete epidemiologice, iar până la finalizarea anchetei acea echipă nu va fi programată.Vom încerca să găsim date pentru reprogramare, iar în cel mai rău caz, echipa respectiva va pierde meciul cu 0-3. În niciun caz nu se va întrerupe campionatul”, a declarat Justin Ştefan, secretarul general al LPF.

Liga

Diego Simeone sare în apărarea rivalilor de la Real Madrid! "VAR? Toţi am fost avantajaţi cândva!"

ACUM 24 MINUTE
Fotbal

Focar de COVID-19, provocat de rezultatul greșit al unui fotbalist înainte de meci

ACUM 44 MINUTE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol