Concordia Chiajna este prima echipă din România care are fotbaliști testați pozitiv cu coronavirus. Este vorba despre fundașul Andrei Marc (27 de ani) și mijlocașul Ionuț Biceanu (26 de ani). Chiajna, echipa pregătită de Florin Bratu, s-a reunit pentru a pregăti reluarea sezonului din Liga 2, programată pentru 22 august, dar s-a lovit de o problemă: doi jucători au fost testați pozitiv cu COVID-19.
Cei doi fotbaliști au fost confirmați pozitiv încă de săptămâna trecută. Jucătorii și staff-ul au intrat în carantină, iar marți vor repeta testul, anunță ziare.com: "La testul rapid PCR, Andrei Marc a ieșit că ar fi avut virusul și am repetat testele miercuri. Acolo au fost testați pozitiv Marc și Biceanu. Acum echipa e in izolare o săptămănă, după care vom face din nou testele”, a declarat Cristi Tănase, președintele Chiajnei, pentru sursa citată.

Primele cazuri de infectare în rândul fotbaliștilor din România

Cupa Mondială FIFA
Verdict clar înainte de duelul Spania - Germania! "Nu poți să mergi la Mondial și să faci asta"
ACUM 3 MINUTE
"N-am apucat să stăm împreună! Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele. Pentru că a ieşit asa, o săptămână am fost nevoiţi să stăm acasă. Mâine (n.r. 30 iunie), conform protocolului, repetăm testarea", a spus și antrenorul Florin Bratu, pentru Digi Sport.
”În momentul în care ai un caz de COVID-19, îi izolezi pe cei care au fost contacţi şi se începe o anchetă epidemiologică. Echipa respectivă va fi supusă unei anchete epidemiologice, iar până la finalizarea anchetei acea echipă nu va fi programată.Vom încerca să găsim date pentru reprogramare, iar în cel mai rău caz, echipa respectiva va pierde meciul cu 0-3. În niciun caz nu se va întrerupe campionatul”, a declarat Justin Ştefan, secretarul general al LPF.
Cupa Mondială FIFA
Victorie după șapte meciuri la Campionatul Mondial pentru Australia!
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Spaniei și-a amenințat un jucător. "Nu ar mai călca vreodată pe un teren de fotbal"
ACUM O ORĂ