Managerul lui Tottenham a inclus în primul "11" de top foarte mulți jucători cu care a colaborat la Chelsea, echipă alături de care a cucerit 3 titluri în Premier League, în 2005, 2006 și 2015. Este vorba despre portarul Petr Cech, fundașii William Gallas, Ricardo Carvalho (l-a pregătit și la Real) și John Terry, mijlocașii Frank Lampard și Claude Makelele și atacanții Eden Hazard și Didier Drogba.
Echipa ideală a portughezului a fost completată cu jucători pe care i-a pregătit la Real Madrid - Cristiano Ronaldo și Mesut Ozil - și Inter - Javier Zanetti.

Echipa ideală a lui Mourinho, alcătuită din jucători pe care i-a antrenat de-a lungul carierei

Premier League
Liverpool și Manchester City s-au distrat în Cupa Ligii! Eroul serii, dat de echipa "Albinelor"
ACUM 6 ORE
Evident, din echipa ideală a portughezului n-avea cum să lipsească Cristiano Ronaldo, jucătorul cu 5 Baloane de Aur câștigate, pe care Mourinho l-a pregătit în perioada petrecută la Real Madrid, între 2010-2013.
Jurnaliștii de la Daily Mail au fost însă surprinși că Mourinho nu i-a inclus în primul său "11" pe Sergio Ramos (l-a antrenat la Real), Zlatan Ibrahimovic (la Inter și Manchester United), Wesley Sneijder (la Inter) și Samuel Eto'o (la Inter).
Echipa ideală a lui Mourinho, formată din jucători pe care i-a antrenat:
  • Cech - Zanetti, Terry, Carvalho, Gallas - Ozil, Makelele, Lampard - Ronaldo, Drogba, Hazard
Fotbal
Încă o remontada marca Diego Simeone! Atletico Madrid, noul lider în la Liga
ACUM 7 ORE
Fotbal
Rapid București, calificare dramatică la miezul nopții în "optimile" Cupei României
ACUM 8 ORE