Federația de Fotbal din Turcia (TFF) a anunțat săptămâna trecută că sezonul din SuperLig va fi reluat pe 12 iunie, după ce campionatul a fost suspendat temporar din cauza pandemiei de coronavirus.
Însă TFF se gândește deja la readucerea fanilor pe stadion și președintele Nihat Ozdemir a anunțat că acest lucru s-ar putea întâmpla încă din luna iulie!

Cu fani din iulie?

Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM O ORĂ
Dacă în Spania, de exemplu, oficialii au declarat că sunt șanse mici ca fanilor să le fie permis accesul pe stadion în acest an, în Turcia lucrurile stau diferit. Într-un interviu pentru CNN Turk, președintele Federației a vorbit despre situație.
Obiectivul nostru este să încheiem sezonul, altfel vom avea probleme. Vrem să se încheie sezonul pe gazon. Vor fi făcute teste frecvent în perioada de pregătire. Dacă vor exista cazuri, aceia vor intra în carantină și noi vom continua. Există țări unde sezonul stă să reînceapă, țări aflate în situații mai proaste decât a noastră. Primul obiectiv este să jucăm fără fani. Dacă totul va merge bine, poate că vom avea partide cu fani în tribune în luna iulie
Ozdemir a anunțat într-o videoconferință luna aceasta că sezonul va fi reluat în luna iunie și că se va încerca disputarea meciurilor rămase până pe 26 iulie. Aceasta a fost luată după consultări cu Ministerul Sănătății din țară. "Federația a luat decizia din proprie inițiativă astfel că responsabilitatea e la Federație" a mai spus Ozdemir.
Turcia a înregistrat aproape 150.000 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus și peste 4.000 de decese. Săptămâna trecută, cei de la Beșiktaș au anunțat că 8 persoane din club au fost testate pozitiv, inclusiv președintele executiv al clubului, Ahmet Nur Cebi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 2 ORE
Liga Națiunilor UEFA
România – Bosnia se va juca cu casa închisă! Interes uriaș pentru meciul care ne poate retrograda
ACUM 3 ORE