Informaţia este confirmată de Gazzetta dello Sport, care specifică faptul că jucătorul a avut primele simptome sâmbătă. Acesta nu a participat la antrenamentele echipei, ca măsură de precauţie, însă a luat parte, cu o zi înainte de a se simţi rău, la cină, alături de coechipieri. El tocmai se întorsese din vizita unde, probabil, a contractat virusul.
După ce jucătorul a continuat să se simtă rău, salvarea a fost chemată la apartamentul său, iar doctorii au decis să îl tranporte la spitalul din Siena, unde s-a confirmat că are coronavirus. Din fericire, în acest moment starea lui e una bună. Febra a scăzut, iar el se află în carantină, la locuinţa proprie.
Săptămâna trecută, profitând de câteva zile libere, fotbalistul mersese la părinţii săi, în Emilia şi se presupune că în timpul călătoriei cu trenul a fost expus la coronavirus.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM O ORĂ
Ceilalţi coechipieri de la Pianese nu au acuzat încă vreun simptom, însă clubul a luat decizia ca antrenamentele să fie suspendate pe termen nelimitat, pentru a nu se risca. Echipa aşteaptă în acest moment directive de la Institutul de Medicină din Italia, pentru a şti care sunt paşi de urmat.
Italia a cunoscut în ultimele zile 528 de cazuri de coronavirus, 14 dintre pacienţi încetând din viaţă. 40 dintre cei cu probleme s-au recuperat total şi acum sunt în afara oricărui pericol.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 11 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 15 ORE