"Toate măsurile de distanţare sunt respectate, 16 jucători de la prima echipă au fost prezenţi. Ei au fost împărţiţi în două grupe de câte opt, fiecare divizată în patru perechi. Fiecare pereche se pregăteşte pe o jumătate de teren cu un antrenor, iar portarii se antrenează separat. Nu se pune problema să treacă pe la vestiare sau pe la duşuri, toată lumea se schimbă acasă, înainte şi după şedinţe. La fel pentru mese, fiecare la el acasă", a declarat directorul tehnic Dimitri De Conde.
Belgia e prima țară din Europa care a decis că acest sezon nu se va mai relua din cauza coronavirus. Liga Profesionistă de la Bruxelles a omologat rezultatele după 29 de runde, iar Brugge a fost desemnată campioană.
În ciuda faptului că Belgia nu a luat decizii foarte dure în privința distanțării sociale față de COVID-19 (sportivii se pot antrena afară, atâta vreme cât o fac individual), șefii fotbalului au venit cu o măsură pe care mulți se feresc să o ia.
Liga Națiunilor UEFA
Soarta lui Edi Iordănescu, pecetluită, după ce România a retrogradat. Anunțul lui Mihai Stoichiță
ACUM 32 MINUTE
Pentru că fotbalul înseamnă peste tot în Europa foarte mulți bani, cea mai mare parte din drepturile TV, Federațiile și Ligile se tem să vină cu decizii radicale, care să aducă și mai multe deservicii cluburilor.
Totuși, șefii fotbalului din Belgia au apelat la o soluție fără a se gândi la compromisuri. Astfel, ideea de a se încheia sezonul acum a fost votată în unanimitate de Ligă, care va ratifica decizia în Adunarea Generală. Totul e însă doar o formalitate, astfel că Brugge este noua campioană și va merge direct în grupele Champions League de sezonul viitor
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Tricolorii merg înainte! Mesajul transmis de Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Bosnia
ACUM 7 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 8 ORE