Clubul din liga secundă a Belgiei, Lokeren, a anunțat că intră în faliment după ce nu a putut să găsească un investitor care să o salveze, anunță BBC.
Rămasă fără venituri și îngropată în datorii de aproximativ 5 milioane de euro, Lokeren a anunțat luni că intră în faliment.

Au anunțat falimentul

Bundesliga
Bundesliga, primul campionat tare care e gata să revină: "Trebuie să fim foarte atenți"
21/04/2020 LA 04:26
Presa din Belgia a scris că Lokeren are datorii de 5 milioane de euro către jucători și furnizori. Pandemia de COVID-19 le-a anulat orice speranță de revenire, iar președintele clubului, Louis De Vries, a anunțat că nu va contesta intrarea în insolvență.
Cu mult regret și durere trebuie să anunță că, în ciuda tuturor eforturilor care au avut loc până în acest moment, nu am reușit să atragem investitorii necesari în timp util pentru a primi licență iar clubul să continue să existe. După o evaluare amănunțită, am fost nevoiți să decidem ca avocații noștri să accepte decizia de insolvență luată astăzi
Lokeren a rămas fără licența de club profesionist luna aceasta după ce a fost retrasă de către Federația din Belgia. Echipa era într-o situație dificilă și sportiv, având doar 4 victorii în 28 de etape și urmau să joace în play-out pentru menținerea în liga secundă.
Lokeren a câștigat de 2 ori Cupa Belgiei și urma să sărbătorească 50 de ani de existență în luna iunie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 6 ORE