Bolton Wanderers a făcut un anunț legat de decizia de a nu mai încheia parteneriate cu casele de pariuri. De asemenea, Bolton nu va mai acorda spații caselor de pariuri la Universitatea Bolton. În schimb, clubul englez se va concentra de acum încolo în susținerea organizațiilor caritabile și în ajutarea celor care suferă de dependență față de jocurile de noroc.
Cu toate acestea, Bolton va respecta parteneriatele comerciale ale ligii engleze și ale celorlalte cluburi+, dar dorește să își facă foarte clară poziția față de sponsorizările caselor de pariuri este clară.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, nemulțumit că Cicâldău nu a bătut penalty-ul cu Besiktas: "Nu trebuia să îl lase"
ACUM 6 ORE
Peste 60,000 de tineri între 11 și 16 ani sunt dependenți
Inițiativa celor de la Bolton vine în contextul în care foarte mulți oameni din Regatul Unit se confruntă cu dependența de jocuri de noroc.
"Problema jocurilor de noroc distruge vieți iar noi am luat această poziție pentru a fi alături de cei care suferă din cauza acestei dependențe de pariuri. Cele mai recente date arată că există între 300,000 și 1,4 milioane de adulți dependenți de jocurile de noroc în Regatul Unit, dintre care peste 60,000 sunt tineri cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani. Noi, ca industrie, trebuie să facem mai mult iar prin munca noastră de la Bolton Wanderers vom susține programe pentru a îi ajuta care confruntă cu această dependență", a spus președintele celor de la Bolton, Sharon Brittan, potrivit site-ului clubului.
În acest moment, Bolton se află în al treilea eșalon fotbalistic din Anglia, League One, cu 12 puncte după primele opt etape, ocupând locul 8 în clasament.
Romanian Liga I
CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia
ACUM 7 ORE
Ligue 1
Marseille riscă să piardă un punct după derby-ul cu PSG
ACUM 9 ORE