Duminică a reprezentat o nouă bornă negativă pentru Spania în privința deceselor provocate de coronavirus. Numărul mortilor a crescut la 6.528, iar numărul celor care au fost depistat pozitivi se apropie de 80.000, anunță Marca.
Printre ei și un român, fost fotbalist de primă ligă. Avram Goia a bifat șase prezențe în Divizia A (așa cum se numea în trecut Liga 1), în ediția 1978-1979. Goia, născut în 1959, era stabilit de mulți ani în Spania și acolo a contactat virusul care i-a adus sfârșitul.
"Cu surprindere și tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a fostului atacant al Olimpiei Satu Mare din perioada anilor 80, Avram Goia.
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 9 ORE
Din informațiile pe care le avem, cauza decesului este virusul care ne ține în case, COVID-19. Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe din partea clubului și a suporterilor Olimpiei Satu Mare”, se arată în comunicatul oficial al celor de la Olimpia Satu Mare.
sursă foto: fcolimpia.ro
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 10 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 11 ORE