Duminică a reprezentat o nouă bornă negativă pentru Spania în privința deceselor provocate de coronavirus. Numărul mortilor a crescut la 6.528, iar numărul celor care au fost depistat pozitivi se apropie de 80.000, anunță Marca.
Printre ei și un român, fost fotbalist de primă ligă. Avram Goia a bifat șase prezențe în Divizia A (așa cum se numea în trecut Liga 1), în ediția 1978-1979. Goia, născut în 1959, era stabilit de mulți ani în Spania și acolo a contactat virusul care i-a adus sfârșitul.
"Cu surprindere și tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a fostului atacant al Olimpiei Satu Mare din perioada anilor 80, Avram Goia.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM O ORĂ
Din informațiile pe care le avem, cauza decesului este virusul care ne ține în case, COVID-19. Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe din partea clubului și a suporterilor Olimpiei Satu Mare”, se arată în comunicatul oficial al celor de la Olimpia Satu Mare.
sursă foto: fcolimpia.ro
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 2 ORE